_xoox_ 0 Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Czekam już ok 3 tygodni na zatwierdzenie wideo recenzji czy zostanie dodana? Czy zrobiłem coś źle? Jestem nowy i liczę na odp. Cytuj Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Hej, jeśli jest prawidłowo zrobiona, to pewnie będzie opublikowana Po pierwsze: Jesteś pewny, że dałeś "publikuj", a nie "zapisz" ? Ostatnio były zmiany w składzie, nadzorującym ten dział, więc po prostu mogło gdzieś umknąć. Jeśli dałeś "publikuj" to napisz PW w tej sprawie do Pana Wojciecha Kiełta i Maksyma Słomskiego. Na pewno wszystko się wyjaśni Cytuj Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 5 Września 2010 Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Wojtku, na razie Maksym ma takie uprawnienia jak my Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 6 Września 2010 Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Wojtku, na razie Maksym ma takie uprawnienia jak my Nie do końca, bo może decydować o wypożyczeniu sprzętu do testów Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 8 Września 2010 Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Tak jest - jedyne czego nie robię to nie publikuję recenzji i nie mam dostępu do panelu. Pośredniczę natomiast w kontakcie z Wojtkiem i zajmuję się wszystkim innym. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts