beny159 0 Napisano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 § Budżet: 75zł § Jakiej myszki obecnie używasz: zalman: zm-m100 § Jaką masz obecnie podkładkę: nie posiadam § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): Counter strike global ofensive § Ile przycisków używasz w myszce: 6 § Chwyt: palm grip § Wielkość dłoni (od czubka palca serdecznego do kciuka: 13 cm § Dlaczego chcesz zmienić mysz: ponieważ tego "gryzonia" którego obecnie posiadam ma już swój czas za sobą . § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): nie mam większych wymagań tylko żeby któs jeszcze napisał odrazu podkładke to tej myszki byłbym wdzięczny Z góry dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Standardowo XL 750BH, albo zalman zm-m200. Cytuj Link to post Share on other sites
johniee1 9 Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 A4 Tech Bloody wg mnie jest lepszym rozwiazaniem niz XL'ka Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 A4 Tech Bloody wg mnie jest lepszym rozwiazaniem niz XL'ka Nie ma takiej myszki jak bloody. Do niedawna każda mysz z tej serii była totalnym crapem, ostatnio pojawiły się modele z avago 9500, przykładowo TL8, ale nie zmieści się w budżecie. Cytuj Link to post Share on other sites
johniee1 9 Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Nie ma takiej myszki jak bloody Bloody v7 pasuje bardziej? Wiele osob ja polecalo, swietna jakosc w tej cenie. Avago 9500 nie jest najlepszym sensorem btw (ma sporego laga czasami) Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Na pewno będzie lepszy od PixArta sprzed przejęcia Avago. Cytuj Link to post Share on other sites
TheBestOfMixPL 1 Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 (edytowane) W tej cenie Bloody. Raczej nic lepszego nie znajdziesz. Spam, brak argumentacji // jg Edytowane 27 Grudnia 2014 przez jacekgothic Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 W tej cenie Bloody. Seria Bloody to sporo myszek. Może chociaż trochę się rozwiniesz? Cytuj Link to post Share on other sites
TheBestOfMixPL 1 Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Seria Bloody to sporo myszek. Może chociaż trochę się rozwiniesz? V7/V8 to chyba najlepsze rozwiązanie w tej cenie. Szału nie będzie, ale jak na swoją cene jest całkiem ok. Cytuj Link to post Share on other sites
ezzio 119 Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 już lekka akceleracja w A9500 jest o tysiąckroć lepsza niż męczenie się z 3305 z bloodiego, jak testowaliśmy podczas normalnej gry to człowieka aż trafiało. Tu masz co się dzieje jak chcesz się obrócić i musisz podnieść myszkę by ją przestawić > klik <. Już nie wspominając, że też posiada lekką akcelerację oraz bardzo irytującą predykcje przy drobnych wolnych ruchach... Polecać taki sensor do FPSów to jak doradzać, aby zaczął grać na padzie w CSa... 2 Cytuj Link to post Share on other sites
TheBestOfMixPL 1 Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 już lekka akceleracja w A9500 jest o tysiąckroć lepsza niż męczenie się z 3305 z bloodiego, jak testowaliśmy podczas normalnej gry to człowieka aż trafiało. Tu masz co się dzieje jak chcesz się obrócić i musisz podnieść myszkę by ją przestawić > <. Już nie wspominając, że też posiada lekką akcelerację oraz bardzo irytującą predykcje przy drobnych wolnych ruchach... Polecać taki sensor do FPSów to jak doradzać, aby zaczął grać na padzie w CSa... Mi się kiedyś na Bloody dobrze grało. Może masz wadliwy model lub masz V3. Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 V3 ma ten sam sensor... Mam Kinzu v2 z tym samym sensorem i do wszystkiego dochodzi jeszcze kiepski feeling. Cytuj Link to post Share on other sites
TheBestOfMixPL 1 Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Są też inne produkty w tej samej cenie. Ja tylko mówię, że na wcześniej wspominanym Bloody dobrze mi się grało. Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Nie. Ty twierdzisz, że to najlepsza mysz mieszcząca się w budżecie autora. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts