sargu 0 Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 30 minut temu oglądałem sobie na yt i przeglądarka się wyłączyła. Jak włączyłem znowu to jakieś pseudo reklamy się pojawiły mimo to że mam AdBlock'a, posiadam AVG AntiVirus Free (nic nie znalazł). Tak to wygląda. Na innych stronach, czasem jest 2x więcejhttp://fastup.pl/data/pver/wat.jpg Chyba nie było nic poważnego, jakieś śmieci wbiły się do rozszerzeń i jakieś aplikacje, wystarczyło pousuwać. Cytuj Link to post Share on other sites
szymonek903 1 Napisano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Polecam użyć ADWcleaner Cytuj Link to post Share on other sites
synaptyk 0 Napisano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Użyj Combofixa a w razie uszkodzenia plików zawsze będziesz je mógł naprawić z płyty z systemem Pobierz też Malwarebytes Anti-Malware Ale najprawdopodobniej zainstalowałeś jakiś dodatkowy programik jak klikałeś bez patrzenia dalej podczas instalacji Edytowane 22 Grudnia 2014 przez synaptyk Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts