fallen 4 Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Witam, Przymierzam się do wymiany wysłużonych głośników 2.1 Samsunga na coś nowego (również 2.1). Kwota do ok. 500zł. Przeznaczenie 50% gry, 50% muzyka. Mile wydziane wyjście słuchawkowe na jednym z sat lub pilocie... Suba chciałbym tym razem postawić na podłodze, pod biurkiem. Szukam zatem głośników, które będą miały panel kontrolny (w ostateczności pilot na kablu) umieszczony na jednym z głośników sat. Na razie zauważyłem, że wśród producentów panuje obecnie trend umieszczania włącznika/wyłącznika na subie... i do tego przeważnie z tyłu. Nie wiem skąd się wziął ten mało ergonomiczny pomysł ale nie mam zamiaru nurkować pod biurko za każdym razem jak siadam do kompa i do niego wstaję... Czy możecie polecić jakieś konkretne modele, które spełniają powyższe wymagania i do tego przyzwoicie grają? Z góry wielkie dzięki! Cytuj Link to post Share on other sites
ELLIOTT 12 Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Edifier c2x, c3x, c3 lub s530d Edytowane 17 Grudnia 2014 przez ELLIOTT Cytuj Link to post Share on other sites
fallen 4 Napisano 17 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Zapomniałem dodać: BEZ zewnętrznego wzmacniacza.S530 fajne, ale 800 za głośniki do kompa to już trochę za dużo...R Cytuj Link to post Share on other sites
ELLIOTT 12 Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 W takim razie nic sensownego nie kupisz. Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Weź duże 2.0 zamiast 2.1, efekt lepszy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts