Centik 150 Napisano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Witam wszystkich. Ostatnio Youtube nieco zmieniło swój wygląd i co najbardziej mnie denerwuje to sugerowane filmiki po prawej stronie. Kiedyś oglądając jakiś filmik mieliśmy inne ciekawe o podobnej tematyce po prawej (dużo podobnych propozycji) a teraz mamy 5-6 propozycji filmików które są zupełnie nie związane z tym co oglądam i co mnie interesuje. Jak kończyłem oglądać jeden filmik i po prawej był ogromny wybór i zawsze było coś ciekawego a teraz jakieś dziadostwo które nijak mnie nie interesuje. Mam do was pytanie czy da się zmienić te sugerowane filmiki na tak jak było po staremu bo to co jest teraz to gorzej niż źle? Cytuj Link to post Share on other sites
POSTMAN 9 Napisano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Ja tam ma po staremu. Nawet na poaczątku mam kilka filmów tego samego autora do obejrzenia. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Centik 150 Napisano 15 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Dziwne bo na innym kompie mam Youtube po staremu tam wyłączyłem wszystkie aktualizacje. U mnie wygląda to tak, po prawej jakieś dziadostwo. http://vlep.pl/5efan9.jpg Na drugim kompie wszystko po staremu tak jak ma być i po prawej podobne filmiki http://vlep.pl/hwsn0r.jpg Czy ktoś wie czemu tak jest? Edytowane 15 Grudnia 2014 przez Centik Cytuj Link to post Share on other sites
andrewdajdo 178 Napisano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Wyczyść ciastka w przeglądarce. Powinno pomóc. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Centik 150 Napisano 16 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Miałeś rację andrewdajdo. Po przeprawie z zakładkami, profilami, hasłami, ciastkami, dodatkami i innymi śmieciami Firefoxa wygrałem Mam juz normalnego youtube Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts