Grika 0 Napisano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Mam problem i to na kilku komputerach(od znajomych również).A mianowicie robie nowego systema, instaluje sterowniki ,antywirusa i po paru dniach komputer zaczyna sie pare minut załączać,pulpit sie pokaże ale żeby można coś zrobić to trzeba jeszcze troche poczekać.Może ktoś wie co zacząłem robić nie tak(przecież kompami bawie sie 10 lat i nigdy nie miałem takich problemów z kompem)? Link to post Share on other sites
procek 2 Napisano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Wróżka niestety jest na urlopie. Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Mam problem i to na kilku komputerach(od znajomych również).A mianowicie robie nowego systema, instaluje sterowniki ,antywirusa i po paru dniach komputer zaczyna sie pare minut załączać,pulpit sie pokaże ale żeby można coś zrobić to trzeba jeszcze troche poczekać.Może ktoś wie co zacząłem robić nie tak(przecież kompami bawie sie 10 lat i nigdy nie miałem takich problemów z kompem)?Po pierwsze jesli intalujesz na starym kompie antywirusa to musisz sie z tym liczyc ze on bedzie przy stracie zamulal kompa no i oczywscie podczas pracy bo przewaznie skanery pracuja w tle cos za cos A po drugie wpisz w uruchom --> msconfig --> zakladka --> uruchamianie jak sie znasz troche to powywalaj to co nie potrzebne a z autostartu bo to tez muli kompa przy wlaczaniu zycze milej pracy mam nadzieje ze rozumisz cos z tego. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts