Bulsonone 0 Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Witam mam ogromną prośbę ,mianowicie lada dzień zamawiam wyżej wymienione słuchawki i mam ogromny dylemat ponieważ na morele link tutaj http://www.morele.net/sluchawki-qpad-qh-90-czarne-gslqpqh90bk-547955/za 320 zł a w każdym innym sklepie około 400 zł i zastanawiam się czy są to na pewno oryginalne słuchawki a nie tak popularne ostatnio ściągane z Chin proszę o pomoc bo chce zamówić w poniedziałek i czy po prostu taka cena to szczęście czy jakiś "wałek" proszę o jak najszybszą i pewną odpowiedz dziękuje,pozdrawiam. Edytowane 13 Grudnia 2014 przez Bulsonone Cytuj Link to post Share on other sites
huckinCharlie 823 Napisano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Nie lepiej kupić za tą kwotę coś bardziej adekwatnego a nie to coś nie wartego takiej ceny? Cytuj Link to post Share on other sites
Bulsonone 0 Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Jestem otwarty na propozycje ale z tego co wiem są to solidne słuchawki na których większość profesjonalnych graczy gra na turniejach lanowych.A co do mojego pytania wyżej jak to odbierasz czy możliwa jest tak niska cena? Cytuj Link to post Share on other sites
huckinCharlie 823 Napisano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Na morelach raczej nie ma podróbek. Propozycji jest multum na tym forum, przeczytaj poprzednie tematy. To, że używają ich "profesjonalni gracze" to tylko dla reklamy sponsora i/lub słoń im nadepnął na ucho. Cytuj Link to post Share on other sites
Bulsonone 0 Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Teoretycznie sie z Tb zgodzę ale obecnie np ani Virtusi ani Esc nie maja umów sponsorskich z qpadem a niemalże wszyscy posiadają własnie takowe słuchawki i chwalą je osobiście więc jak im nie zaufać. Cytuj Link to post Share on other sites
matejj 1 Napisano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Jak nie musisz mieć logo QPAD to HyperX Cloud kupisz za 269 zł a są to słuchawki jak by nie było produkcji QPADa Cytuj Link to post Share on other sites
huckinCharlie 823 Napisano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 trolololo Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts