PLSBX 319 Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Witam, około miesiąca lub dwóch temu zmieniałem pastę pod IHSem, temperatury były dobre. I nagle z dnia na dzień temperatury z maks. 70 stopni dochodzą do 90 stopni a prime zatrzymuje się.Procesor: Athlon 64 x2 brisbane 5000+ (240x12.5 3ghz v1.3) Mobo: Gigabyte m56s-s3Pasta: MX-2 Cytuj Link to post Share on other sites
Hamma 26 Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 spr czy radiator dobrze przylega do procka,miałem podobny problem jak wymieniałem paste zatrzask ktory trzema radiator na plycie głównej poluzował sie. Cytuj Link to post Share on other sites
PLSBX 319 Napisano 13 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Radiator trzyma, nie rusza się itp.W ogóle 5 minut po napisaniu tego tematu dostałem bsoda. Od tego czasu wyleciał mi już 3 razy bsod - każdy inny kod, nazwa i sterownik. Żaden z nich nie jest widziany przez blue screen view. Wyskakują pod obciążeniem - zaraz zresetuje bios do zera i może się poprawi. Edytowane 13 Grudnia 2014 przez pl_sbx Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts