MichaXXD 0 Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Mam głośniki Creative Labs SBS 580, czy to są w ogóle w miarę dobre (jeszcze) głośniki? Mają potrójny kabel mini jack stereo, czy jest może możliwość podpięcia ich do komputera? Jest jakaś "złączka" do tych trzech kabli? Cytuj Link to post Share on other sites
Lukkas 172 Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Głośniki podłączysz pod dowolną kartę dźwiękową obsługującą system 5.1. Wpinasz kable w odpowiednie gniazda odpowiedzialne za głośnik centralny, oraz satelity tylne i przednie. Co do jakości tego sprzętu to się nie wypowiem gdyż nie było mi dane zapoznać się z ich możliwościami. Cytuj Link to post Share on other sites
MichaXXD 0 Napisano 13 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Tylko, że mój laptop ma jedno wejście głośniki, i zastanawiam się, czy istnieje cokolwiek, by złączyć te kable w jeden Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts