LubieMisie12 0 Napisano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Witam chciałbym kupić nowego smartfona na święta. Mój maksymalny budżet to 650-700 zł maksymalnie. Myślałem o lg l90(jednak czytałem, że w nim jest coś z diodą wyświetlania). Chcę aby telefon miał: 1gb ram, 8 mpx aparat, procesor 4 rdzeniowy, wyświetlacz około 4.5 cala Dziękuje za pomoc, bardzo zależy mi na szybkim doradzeniu Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 LG G2 mini, Lumia 735. Sprawdzone, porządne telefony. Lumia ma świetne oba aparaty, G2 mini za to wyróżnia się świetną baterią. Cytuj Link to post Share on other sites
maciek21 19 Napisano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Możesz też popatrzeć na Moto G. Tylko że niestety ma 5 mpx. Cytuj Link to post Share on other sites
LubieMisie12 0 Napisano 13 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Hmm, lg mini 2 nie chce bo ma z tyłu te przeciski do ściszania itp. To bardzo bym mi przeszkadzało. Myślałem o LG D605 Swift L9 II jest on w podobnej cenie, co lg l90. Tylko ten wyświetlacz jest lepszy chyba. Moglibyście mi powiedzieć jaka jest między nimi różnica? Czy ten telefon jest w stanie mi posłużyc na dobre 3 lata normalnego utrzymania? Dzięki za pomoc ! Rica1 lumii nie chce ze względu na windowsa a nie androida Ostatecznie zastanawiam się nad LG G2 mini, LG Swift L9 II, LG L90. Są one bardzo podobne i w tej samych przedziałach cenowych, bardzo bym prosił o pomoc w dobraniu tego telefonu. Może wypiszcie mi ich rożnice Dzieki ! Edytowane 12 Grudnia 2014 przez LubieMisie12 Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 (edytowane) W sumie są bardzo podobne. L9 II ma najgorszą jakość dźwięku i bardzo, bardzo średni aparat. Ma za to najlepszą rozdzielczość ekranu. Ma dwa mocne rdzenie Krait, będą lepsze w pojedynczych wątkach, za to l90 i g2 mini są na 4 słabszych i lepiej będą sobie radzić w multitaskingu. L90 i G2 mini mają chyba tylko parę różnic. Przyciski, g2 mini ma lepszą baterię i przedni aparat, ma też LTE. Bardzo możliwe że dostanie andka 5.0, jako że nie miał jeszcze żadnej dużej aktualizacji (wyszedł z 4.4) i jest młodszym bratem starego flagowca. L90 to już na 99% martwy model. Ja kupując G2 w pełnej wersji też sceptycznie podchodziłem do tych przycisków. Przyzwyczaiłem się po jednym dniu i bardzo sobie je chwalę. Imo wygodniejsze, niż boczne. Edytowane 13 Grudnia 2014 przez Rica1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts