Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam chciałbym kupić nowego smartfona na święta. Mój maksymalny budżet to 650-700 zł maksymalnie. Myślałem o lg l90(jednak czytałem, że w nim jest coś z diodą wyświetlania). Chcę aby telefon miał: 1gb ram, 8 mpx aparat, procesor 4 rdzeniowy, wyświetlacz około 4.5 cala ;) Dziękuje za pomoc, bardzo zależy mi na szybkim doradzeniu :)

Hmm, lg mini 2 nie chce bo ma z tyłu te przeciski do ściszania itp. To bardzo bym mi przeszkadzało. Myślałem o LG D605 Swift L9 II jest on w podobnej cenie, co lg l90. Tylko ten wyświetlacz jest lepszy chyba. Moglibyście mi powiedzieć jaka jest między nimi różnica? Czy ten telefon jest w stanie mi posłużyc na dobre 3 lata normalnego utrzymania? Dzięki za pomoc :) ! Rica1 lumii nie chce ze względu na windowsa a nie androida :)

Ostatecznie zastanawiam się nad LG G2 mini, LG Swift L9 II, LG L90. Są one bardzo podobne i w tej samych przedziałach cenowych, bardzo bym prosił o pomoc w dobraniu tego telefonu. Może wypiszcie mi ich rożnice :) Dzieki !

Edytowane przez LubieMisie12

W sumie są bardzo podobne. L9 II ma najgorszą jakość dźwięku i bardzo, bardzo średni aparat. Ma za to najlepszą rozdzielczość ekranu. Ma dwa mocne rdzenie Krait, będą lepsze w pojedynczych wątkach, za to l90 i g2 mini są na 4 słabszych i lepiej będą sobie radzić w multitaskingu. 

L90 i G2 mini mają chyba tylko parę różnic. Przyciski, g2 mini ma lepszą baterię i przedni aparat, ma też LTE. Bardzo możliwe że dostanie andka 5.0, jako że nie miał jeszcze żadnej dużej aktualizacji (wyszedł z 4.4) i jest młodszym bratem starego flagowca. L90 to już na 99% martwy model.

Ja kupując G2 w pełnej wersji też sceptycznie podchodziłem do tych przycisków. Przyzwyczaiłem się po jednym dniu i bardzo sobie je chwalę. Imo wygodniejsze, niż boczne.

Edytowane przez Rica1