hipnotyzer 5 Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Witam!Niedawno sprzedałem moje PS3 i zastanawiam się nad zakupem laptopa do gier (lenovo y50-70). Stąd moje pytanie. Czy do swobodnego grania na multi w gry typu:BF4, FIFA15, CSGO wystarczy mi prędkość internetu: download ok. 3mb/s , upload ok. 0,5mb/s. Gdy sprawdzałem ping w systemie windows na poszczególnych stronach było:-wp.pl -- 19ms-youtube.com -- 44ms-facebook.com -- 136ms ... Ps. Dodam, że na PS3 wszystko działało ok. Bf4, fifa14, gtaV wszystko działało bez żadnych lagów. Cytuj Link to post Share on other sites
m82pl 0 Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Witam! Niedawno sprzedałem moje PS3 i zastanawiam się nad zakupem laptopa do gier (lenovo y50-70). Stąd moje pytanie. Czy do swobodnego grania na multi w gry typu:BF4, FIFA15, CSGO wystarczy mi prędkość internetu: download ok. 3mb/s , upload ok. 0,5mb/s. Gdy sprawdzałem ping w systemie windows na poszczególnych stronach było: -wp.pl -- 19ms -youtube.com -- 44ms -facebook.com -- 136ms ... Ps. Dodam, że na PS3 wszystko działało ok. Bf4, fifa14, gtaV wszystko działało bez żadnych lagów. Będzie działać też na laptopie. Tak na prawdę to wystarczy łącze 1/0,5 Mbita do grania w sieci Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts