Skocz do zawartości

Recommended Posts

wypełnij najpierw to.

• Zastosowanie komputera :
  • Maksymalna kwota :
  • Których części potrzebuję :
  • Czy będę podkręcać sprzęt? :
  • Rozdzielczość mojego monitora i model:
  • Specjalne wymagania :
  • Części z poprzedniego komputera (konkretne modele) :
  • Własna propozycja zestawu :
  • Inne :

Przeciez napisalem najwazniejsze wiec moim zdaniem nabikasz sobie posty.

Zastosowanie komputera : BF4

Maksymalna kwota : Wiadomo skoro chce zeby udzwignal tylko bf4 to zeby kosztowal najmniej jak to bedzie mozliwe

Których części potrzebuję : jednostka + monitor

Czy będę podkręcać sprzęt? : tak tylko jeszcze nie wiem jak to sie robi

Rozdzielczość mojego monitora i model: brak

Specjalne wymagania : brak

Części z poprzedniego komputera (konkretne modele) : brak

Własna propozycja zestawu : brak

Inne : -

Nie nabijam sobie żadnych postów, masz napisane jak poprosić o pomoc to się zastosuj do wzoru. Myślisz że tu na forum grasuje Maciej wróżbita i wie jaki masz budżet, oraz co już posiadasz? Następne pytanie ,ile jeszcze tematów założysz? 

• Popieram 2

Na moje oko, jeśli to nie troll, to:

Chce kupić jak najtaniej ale bez lagów przy full hd.

Czyli co do karty graficznej musi być najtańsza przy której nie doświadczy spadków - R9 270.

Procesor - to że i5 jest must have do gier to musi być i5 przynajmniej 4460

Płyta - nawet najtańsza MSI H81M-P33 wystarczy

RAM - 8GB tym bardziej do BF4 kolejny must have tu już obojętnie jaki, najtańszy może być

dysk, obudowa, zasilacz(80+ Bronze/Standard i tak wystarczy o mocy +500W), DVD - jeśli nie masz to kup wedle uznania. Zasilacz najlepiej ANTEC VP500W, albo XFX Core 450W, Corsair VS 450W.

Z monitorem Ci nie powiem bo sam dopiero poznaje te "tereny" - aczkolwiek o gry jeśli chodzi - bo monitor się zmienia rzadziej niż komputer - nie brałbym +120Hz TNki,

Ifter nie bezczelnosc, tylko napisalem w pierwszym poscie ze komputer potrzebuje do grania w bf4, bede podkrecal i nie mam monitora. I uwazalem ze to sa wystarczajace informacje i nie ma potrzeby wypelniac ankiete. Nie to nie jest troll. Budzet tyle ile bedzie trzeba, jezeli okaze sie ze wyjdzie dosyc duzo to zrezygnuje z zakupu.

Dzieki za pomoc

http://www.blocket.se/kristianstad/Komplett_speldator_for_alla_spel_57413778.htm?ca=23&w=1

Czy ten zestaw dwuletni utrzyma bf4 na full? Wart jest 3000 zl z monitorem myszka i klawa?