maverick22 0 Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Witam, mam problem nad zegarkiem gdy wciskam caps locka pojawia mi się napis o wł. lub wył caps locku, nie wiem jak to wyłączyć, która aplikacja za to odpowiada. Przeinstalowałem sterowniki broadcoma i nic. Cytuj Link to post Share on other sites
limera1n 317 Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 podaj system operacyjny o zobacz jaka aplikacja odpowiada za to powiadomienie Cytuj Link to post Share on other sites
maverick22 0 Napisano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 windows 7 hp 64 jak sprawdzić panie kolego, która aplikacja odpowiada za to? Cytuj Link to post Share on other sites
limera1n 317 Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 (edytowane) kiedy pojawia się dymek, powinien on "wychodzić" z jakiejś aplikacji na dolnym pasku. a jak nie ma nic konkretnego to wejdź do regedit znajdź klucz HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Widcomm > BTConfig > General > KeyIndication i w kluczu KeyIndication zmień wartość z 1 na 0. Potem Reboot jeśli nie znajdziesz tego klucza KeyIndication wejdź w Panel Sterowania>Ułatwienia dostępu>ułatwienia dostępu Wybierz klawiatura łatwa do użycia czy jakoś tak to powinno być po polsku. Tam znajdziesz opcje które mogą być przydatne Edytowane 6 Grudnia 2014 przez limera1n Cytuj Link to post Share on other sites
maverick22 0 Napisano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 To co napisałeś już dawno przerabiałem i nie pomogło dlatego napisałem na forum:) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts