aquas92 0 Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Witam, wczoraj wieczorem włączyłem drukarkę żeby wydrukować jedną stronę a4. Drukarka się normalnie uruchomiła, zaczęła przygotowywać się do wydruku i się zawiesiła (wyłączył się wyświetlacz, nie reaguje na przyciski, komputer jej nie wykrywa). Jedyny dowód na to, że coś z niej jeszcze zostało to zielona dioda zasilania, która cały czas się świeci. Nic więcej, zero reakcji. Odłączałem ją od prądu na dłuższy czas, podłączałem do komputera innym gniazdem usb i nic. Zielona dioda, ale brak reakcji na przyciski, naciskam przycisk włączania, przytrzymuję dłużej - bez rezultatu. Wyzionęła ducha? Cytuj Link to post Share on other sites
Jules 9 Napisano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 nie wygląda to najlepiej - sprawdził bym jeszcze na innym PC/Laptopie jeśli nie będzie lepiej to trzeba kontaktować się z serwisem (można jeszcze przeczyścić sprężonym powietrzem) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts