Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jedynie FSB, ale to są liczby bardzo niskie góra 200MHz - Nie ma sensu.
Jeśli bardzo potrzebujesz to możesz podać resztę sprzętu i można by pomyśleć nad wymianą procka na ten z literką K, ale 2500 starcza raczej do zwykłych zastosowań.

Tego i5 bez K da się podkręcić do ~4GHz przy wszystkich rdzeniach a to całkiem sporo, jak na zablokowany procesor, oczywiście potrzebna do tego odpowiednia płyta główna.

Edytowane przez MasterBarti

hmm, nie wiem czy musi być nowe, ale nie lepiej było by kupić coś nowego? niż używanego ?;d no i oczywiście chce taka płytę żeby była przez jakiś czas i była dobra, bez konieczności wymiany jak w tym wypadku, z obecnym MOBO :) chyba ze się mylę ;)

Ja na twoim miejscu nie bawił bym się w kupowanie nowego moba pod 1155 bo aż szkoda tych 400 zł a nawet w tej chwili nie ma nic takiego z nowych co by było warte tych pieniędzy.

Ta płyta co tobie poleciłem wystarczy w zupełności do kręcenie procesorów,jest dobrze chłodzona i ma dobre opinie :)

Edytowane przez pumias

hmm, nie wiem czy musi być nowe, ale nie lepiej było by kupić coś nowego? niż używanego ?;d no i oczywiście chce taka płytę żeby była przez jakiś czas i była dobra, bez konieczności wymiany jak w tym wypadku, z obecnym MOBO :) chyba ze się mylę ;)

Płyta to nie dysk twardy, tam nie ma co się zepsuć. Czy używana czy nowa to raczej nie ma większej różnicy. Ale twój wybór jak wolisz przepłacać ;)

Zalgo @

Serio?? Kupilem nie jedna uzywke i czesc potrafi sie zapsuc przez zle uzytkowanie poprzednika:/ chociazby wyzej wymieniona plyta asusa p67 ktora kto poprzedni wlasciciel zle zupdatowal (bios nie z tej rewizji) naprawa tego bledu kosztowala mnie 35 zl ktora sprzedawca zwrocil mi za naprawe po ciezkich negocjacjach. Ale ja zaraz wylapalem usterke. Jesli sie nie zna na sprzecie to plyte lepiej kupic nowa w razie czegos gwarancja jest. wkoncu nie sa juz takie plyty drogie pod SB

Zalgo @

Serio?? Kupilem nie jedna uzywke i czesc potrafi sie zapsuc przez zle uzytkowanie poprzednika:/ chociazby wyzej wymieniona plyta asusa p67 ktora kto poprzedni wlasciciel zle zupdatowal (bios nie z tej rewizji) naprawa tego bledu kosztowala mnie 35 zl ktora sprzedawca zwrocil mi za naprawe po ciezkich negocjacjach. Ale ja zaraz wylapalem usterke. Jesli sie nie zna na sprzecie to plyte lepiej kupic nowa w razie czegos gwarancja jest. wkoncu nie sa juz takie plyty drogie pod SB

za co te 35zl niby?