czarls 0 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Jaki telefon wybrać do kwoty około 800zł? Ważne aby posiadał ekran około 5 cali i był wydajny ( nie gram w gry na tel., wymagam tego żeby przy włączonych kilku aplikacjach(muzyka,internet, fb, youtube) nie zacinał się. Zastanawiałem się nad wyborem LG G3s ale chciałbym zobaczyć jakie są wasze opinie na ten temat. Cytuj Link to post Share on other sites
Tabalan 348 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Motorola Moto G 2014 jest dobrym wyborem. Ewnetualnie LG L90 bądź LG G2 Mini (to prawie to samo). Cytuj Link to post Share on other sites
czarls 0 Napisano 4 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 A jeśli chodzi o lg g3s ? co o nim sądzicie ? Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Znajoma ma. Miałem okazję pobawić się nim przez dłuższą chwilę. Nie mam mu kompletnie nic do zarzucenia. Działa fajnie, ma na prawdę fajny aparat, do tego slot na kartę SD. Nie wiem jak wygląda z baterią, ale podejrzewam że przeciętnie. Dla mnie minusem jest to, że nie ma żadnego nieoficjalnego wsparcia. Towelroot chyba na nim działa, ale na mody lub customowe romy nie ma nawet co liczyć. Ani na XDA, ani na forum,android nie ma nawet swojego działu. Według mnie dobra alternatywa dla niektórych, bardzo ciekawych Lumii które można spokojnie dostać w tej cenie. Cytuj Link to post Share on other sites
kajametro 20 Napisano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Lg G3 s jest jeszcze objęta podatkiem od nowości tak więc nie polecam Taka Motorola Moto G 2 gen oferuje podobne parametry a jest jednak tańsza. Może zastanów się nad wp? Zerknij sobie ja Nokię 925: http://www.skapiec.pl/site/cat/200/comp/7220154 Bardzo dobrze wykonany telefon, z niezłym aparatem. Tylko bateria mogłaby być lepsza. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts