Skocz do zawartości

BlueScreen oraz dziwny błąd graficzny, Pomocy!

Recommended Posts

Witam! zacznę od samego początku (prosze o wyrozumiałość ale jestem żółtodziobem jeśli chodzi o te sprawy.)

Włączam komputer niby wszystko okej, ale kiedy pojawia się panel logowania widnieje 5 rozciągniętych na caly ekran paski przezroczyste/inne wzory.Wybieram swoje konto admina pulpit sie laduje, po chwili - cala grafika skacze, wszystko sie troche wolniej laduje a po 2/3 minutach robienia czegokolowiek nawet przeglądaniu foldera byle jakiego, czy komputera pojawia się bluescreen (obrazek : http://imgur.com/MosDdXn [imgur.com] )

Potem po wylaczeniu komputera pojawia mi sie uruchomienie w trybie awaryjnym z siecią/z wierszem polecen lub normalny sposob.Kiedy klikam normalny to cały proces sie powtarza.Obecnie pisze to wszystko w trybie awaryjnym z siecią-tutaj wszystko mam “normalnie” tyle, że nie słysze nic, nie moge nic powiedzieć całe audio opcje jak by nie istnieją a gdy próbuje odpalić gry (w tym przypadku MMO) pojawia sie wiadomość ze program xxx.exe przestał działać.W dodatku przy nie ktorych opcjach wyświetla mi sie komunikat, że z poziomu awaryjnego dana czynnosc jest nie mozliwa do wykoniania itd. Probowalem wielu rzeczy czytając fora aby działało jak przedtem ale nic nie pomoga.Prosze o pomoc!!!

a Ch*j wam w pysk

Edytowane przez ShadowBreaker

Przeinstaluj sterowniki, sprawdź na grafice zintegrowanej jeśli posiadasz, no i przydałoby się odczytać zrzut pliku minidump (wpisz w google jak to zrobić).

Powodzenia  :)

Edytowane przez EvilOverlorD
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...