ShadowBreaker 0 Napisano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Witam! zacznę od samego początku (prosze o wyrozumiałość ale jestem żółtodziobem jeśli chodzi o te sprawy.)Włączam komputer niby wszystko okej, ale kiedy pojawia się panel logowania widnieje 5 rozciągniętych na caly ekran paski przezroczyste/inne wzory.Wybieram swoje konto admina pulpit sie laduje, po chwili - cala grafika skacze, wszystko sie troche wolniej laduje a po 2/3 minutach robienia czegokolowiek nawet przeglądaniu foldera byle jakiego, czy komputera pojawia się bluescreen (obrazek : http://imgur.com/MosDdXn [imgur.com] )Potem po wylaczeniu komputera pojawia mi sie uruchomienie w trybie awaryjnym z siecią/z wierszem polecen lub normalny sposob.Kiedy klikam normalny to cały proces sie powtarza.Obecnie pisze to wszystko w trybie awaryjnym z siecią-tutaj wszystko mam “normalnie” tyle, że nie słysze nic, nie moge nic powiedzieć całe audio opcje jak by nie istnieją a gdy próbuje odpalić gry (w tym przypadku MMO) pojawia sie wiadomość ze program xxx.exe przestał działać.W dodatku przy nie ktorych opcjach wyświetla mi sie komunikat, że z poziomu awaryjnego dana czynnosc jest nie mozliwa do wykoniania itd. Probowalem wielu rzeczy czytając fora aby działało jak przedtem ale nic nie pomoga.Prosze o pomoc!!! a Ch*j wam w pysk Edytowane 3 Grudnia 2014 przez ShadowBreaker Link to post Share on other sites
EvilOverlorD 48 Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Przeinstaluj sterowniki, sprawdź na grafice zintegrowanej jeśli posiadasz, no i przydałoby się odczytać zrzut pliku minidump (wpisz w google jak to zrobić). Powodzenia Edytowane 6 Grudnia 2014 przez EvilOverlorD Link to post Share on other sites
martinoxxl 239 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Karta graficzna jest uwalona. Jeśli na gwarancji to reklamuj. Przeinstalowanie sterowników nic tu nie da. Edytowane 7 Grudnia 2014 przez martinoxxl Link to post Share on other sites
Funkie 1189 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 a **** wam w pysk Raczej autor nie wykazał się cierpliwością. Link to post Share on other sites
martinoxxl 239 Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 A to burak i prostak. Bana mu! Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 a **** wam w pysk Piękny popis kultury. Panu już dziękujemy. Link to post Share on other sites
Recommended Posts