Sebool_uk 0 Napisano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam. Mam problem z otwieraniem sie stron www nie wiem co jest przyczyna dziwne jest to ze jak zmienie ip to dopiero strona mi chodzi podam przyklad np: www.torrenty.org ze swojego IP nie laduje mi sie strone dopiero jak zmienie w mozilli IP to strona sie laduje i o co tu chodzi? nie lacze sie przez zaden router nawet wylaczylem antywira na chwile zobaczyc czy nie blokuje portów ale nic z tego... jestem bezradny :| moze wy mi pomozecie. Czekam na wasze porady. Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 spróbuj wyczyscic dane prywatne. w mozilli to jest: ctrl+shift+del Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 spróbuj wyczyscic dane prywatne. w mozilli to jest: ctrl+shift+delZrobilem no i nic nie dalo :\ nawet przez IE sie nie otwiera... zeby to byla jedna strona ale mam problem z paroma stronami kiedys mi chodzilo jak zwiekszylem predkosc neta to cos sie zwalilo. Dzownilem do uslugodawcy i oni tez nie wiedza co jest grane :| Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Witam dzisiaj wlaczylem kompa i tak z ciekawosci wszedlem na te www co nie chodzily i jestem w szoku bo teraz wsio chodzi tylko jakim cudem? tyle czasu nie chodzilo i tak nagle moze to przez to ze wczoraj moj uslugodawca dostal mala zjebke no nic mam nadzieje ze juz tak zostanie. Dzieki za zainteresowanie tematem wrazie problemow napisze ponownie Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts