kajametro 20 Napisano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Chodzi o sumę około 3 tys zł. Jak to w miarę szybko i sprawnie przelać po niedużych kosztach Link to post Share on other sites
Laamv 0 Napisano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 YetiPay Link to post Share on other sites
zbyszekr 2 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Spróbuj przez Easysend mają tam ciekawą ofertę dla takich przelewów. Sam korzystałem ale wysyłałem mniejszą kwotę do Anglii. Pieniądze dochodzą na drugi dzień, podobno też jest jakaś szybsza opcja, że w 15 min Ci dojdą. Link to post Share on other sites
karpek 2 Napisano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Wielokrotnie wysyłałem pieniądze za granicę i rzeczywiście do krajów UE najtaniej wychodzi przez Easysend. Tam w zależności od wysyłanej kwoty masz: 19 zł za przelew kwoty do 2 tys zł 9 zł zł za przelew kwoty od 2 do 5 tys zł Za free za przelewy powyżej 5 tys zł No i nie skubią na kursie wymiany - bo ten jest u nich urynkowiony. Link to post Share on other sites
kajametro 20 Napisano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Dzięki, dobrze jest wiedzieć. Zastanawiałam się jeszcze nad Western Union. Czy orientujesz się gdzie jest taniej? Link to post Share on other sites
zbyszekr 2 Napisano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 W Easysend jest taniej niż w WU. Taki przelew możesz wykonać przez internet szybko i sprawnie wszystko masz na ich stronie:) Link to post Share on other sites
Sebusiek1 0 Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Jak nie macie konta walutowego to zobaczcie sobie stronkę Easysend, tam łatwo można wykonać przelew za granicę, problemów nie ma i wszystko zawsze w terminie się odnotowuje. Link to post Share on other sites
Shreed 0 Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 W prawie każdym większym Banku w Polsce jest już możliwość przelewu EUR w systemie SEPA. Koszt takiego przelewu to ok 5 zł dla "darmowych kont" Jesli masz konto w polskim banku poprostu zapytja ich o mozliwość przelewu w systemie SEPA Link to post Share on other sites
buhert 2435 Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Dla panów http://img.sadistic.pl/pics/9a4091e1ccc4.png Za odkop roku Link to post Share on other sites
Recommended Posts