samson09 3 Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Witam dzisiaj robilem update biosu poprzez aplikacje msi live update. I w pewnym momencie instalacja sie zawiesila komputer zrestartowal. Teraz komputer nie chce sie uruchomic. Cos tam chodzi ale nie chce sie zalaczyc monitor wiec nawet nie widac co sie dzieje. Mozna jakos w takim wypadku przywrocic czy zrestartowac bios. Cytuj Link to post Share on other sites
Smorekkkk18 0 Napisano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Masz baterie na płycie głównej.Wyjmij ją na chwile i włóż ,powinno zadziałać też tak miałem. Cytuj Link to post Share on other sites
samson09 3 Napisano 1 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Zasilanie odlaczone, zasilacz na 0 przestawiony, bateria wyjeta na cala noc nie pomoglo. Jakies inne opcje? Cytuj Link to post Share on other sites
matekow 88 Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Poczytaj o mflash jest to opcja wgrania biosu prosto z pena ale czy zadziała to nie wiem Cytuj Link to post Share on other sites
michal34524 3 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 A po co robiłeś update biosu jeśli można wiedzieć? Płyta nie widziała proca albo ramu? Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Ten typ niestety tak ma i nie wiem czy coś da się zrobić poza gwarancją....Współczuję. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts