steryd12 0 Napisano 28 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 (edytowane) Witam proszę o pomoc w zmodernizowaniu mojego komputera. Jednak części muszą być ze sklepu https://www.komplett.se ponieważ mieszkam w szwecji. Dzisiaj są duże zniżki dlatego pomyślałem o paru zmianach w moim zestawie. Może warto zmienić platformę ? Na promocji mają procesory intela i5 w wersji K. Fajnie jeśli wystarczy tylko kupić obudowę + Kartę graficzną aby znacznie poprawić wydajność. Zastosowanie komputera : Gry (CS:GO i nadchodzące nowości) Maksymalna kwota : ~3000 zł jeśli będzie taniej to nawet plus Których części potrzebuję : Karta graficzna, obudowa oraz to co wy zaproponujecie Czy będę podkręcać sprzęt? : raczej nie Rozdzielczość mojego monitora i model: Full HD 22 cale Samsung BX2231 Specjalne wymagania : Cisza Części z poprzedniego komputera (konkretne modele) : CPU AMD FX 8320 Chłodzenie: SILENTIUM PC Fortis HE1225 Płyta główna: Gigabyte GA-970A-UD3, Karta graficzna: MSI Cyclone GTX460 768MB, System: Windows 7 Home Premium RAM: Kingston 6 GB (3x2GB) 1333 DDR 3, Zasilacz: XFX Core 550W, Dyski: Crucial M4 64 GB + Samsung HD502HJ Własna propozycja zestawu : Myślałem nad kupnem GTX 760 + Fractal Design Define R4 lub Radeon R9 285 Inne : Z góry dziękuję za szybką odpowiedź. Edytowane 28 Listopada 2014 przez steryd12 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts