Weiss961 0 Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Witam, Znalazłem na olx ofertę, która bardzo przyciągnęła moją uwagę, jednak chciałbym prosić o opinię osobę która się na tym zna. Mowa o ofercie podanej w linku: http://olx.pl/oferta/sluchawki-dokanalowe-monster-beats-tour-2-0-2-sklep-v2-nowe-CID99-ID75rdr.html#cb86b6dcea;promotedWiem że na rynku jest wiele podróbek, dlatego piszę tego posta z prośbą ocenę autentyczności. Pisałem do sprzedawcy dlaczego ma tak niską cenę (189zł) skoro na polskim rynku cena waha się w granicach 600 zł. Otrzymałem odpowiedź: Witam Odpowiedz jest prosta, przy imporcie udalo nam sie uniknac cla i oplat celnych (prowizji ) dla agencji clenych przy paru sztukach ktore posiadamy, dzieki czemu mozemy je sprzedac znacznei taniej.Gdyby doliczyc cła , wyjdzie cena podobnej do polskizostaly nam 4 sztuki. Jeśli to są podróbki, to proszę o podpowiedź, jakie słuchawki byłyby najlepsze w tej cenie (około 180zł) Serdecznie pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Lukkas 172 Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Dla mnie trochę dziwna sprawa. Niby pisze że przywiezione z Niemiec jednak czy tam kupione? Co do opłat celnych to chyba chodzi o te niemieckie (przy ewentualnym sprowadzeniu ich np. ze Stanów Zjednoczonych) gdyż przy zakupie towarów w państwach UE nie ponosi się takowych. Ja bym nie ryzykował. Cytuj Link to post Share on other sites
huckinCharlie 823 Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Lepsze znajdziesz. Jest podpięty temat, looknij. Potrzeba więcej szczegółów, wymagań. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts