NewSky 1872 Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Czołem, Czy spotkaliście się z wypożyczalnią sprzętu komputerowego? Chodzi nie tyle o taką z nastawieniem firmowym czy profesjonalnym, ale bardziej prywatne zastosowania z naciskiem na gry czy rozrywkę. Sam najbardziej byłbym zainteresowany wypożyczeniem kierownicy ze średnio-wyższej półki, czy słuchawek super gaming (tak z ciekawości jak się sprawdzają te 7.1, bo odsłuch w sklepie daje tylko ogólne wrażenie). Nie zawsze widzę sens kupowania, jeśli wiem że będę z tego korzystać 3 dni, a zamówienie sprzętu z nastawieniem na zwrot przed upływem 10 dni też do mnie nie przemawia. Jeśli coś takiego widzieliście jak wygląda kwestia stawek w takiej wypożyczalni? Może zawiąże się jakaś "liga wypożyczeń" wewnątrz forum Cytuj Link to post Share on other sites
TadeuszW 0 Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 A się z czymś takim spotkałem. Przy organizacji imprezy firmowej zgłosiliśmy się do http://www.konferental.pl/Nie pamiętam dokładnie jakie parametry miały projektory, ale w ofercie mają dużo sprzętów, wszystko nowe i dobrej jakości. Ceny takiej usługi są zależne od wielu czynników, w zależności ile chcemy wypożyczyć i na jak długo. Najlepiej zadzwonić do nich i dopytać się o szczegóły. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts