Skocz do zawartości

[MULTI] Grand Theft Auto - seria

GTA:V  

380 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto kupił/kupuje GTA:V

• Tak (PS3)
      31
    • Tak (X360)
      19
    • Czekam na PC
      301
    • Nie
      29

Recommended Posts

Właśnie przed chwilą obejrzałem Trailera i powiem WOW ! Z Akcji wynika że zwierzęta będą chodzić lub niekoniecznie albo będą takie akcje oskryptowane xD

Przypadkiem głos Franklina (ten czarny, najmłodszy) nie przypomina wam tego CJ'a?

Też tak myślę że to głos Cj'a. To już na 100% zagram se tą nygga %-) . Coraz bliżej premiera tym więcej wychodzi detali na jaw które zaoszczają mi apetyt na grę xD.

Jeśli gra będzie wyglądała na xboxie 360 tak jak na tym trailerze to nie mam na co narzekać tylko żeby nie wypuścili crapa tak jak to było z GTA IV że bez zgrania gry na dysk to textury znikały non stop :pokey: . Co do informacji to jak wyjdzie trailer nr 3 to po obejrzeniu jego odcinam się w sprawie GTA V od informacji bo czasami czym więcej wiesz to potem można się zawieść bo będzie się wiedziało co się stało w danej chwili.

A teraz wybaczcie idę coś zjeść bo 10 minut temu przyszedłem od razu z Collegu i przed chwilą pierwsze co musiałem zrobić to zobaczyć nowy TRAILER XD :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Jak zwierzęta są to PETA już szykuje protest przeciwko R* i Take2, a oni się tylko cieszą, bo to darmowa reklama. Głos Franklina za nic nie ma się do podobnego do CJ'a po prostu jesteście rasistami i każdy czarny wg. was ma podobny głos :P

Co do trailer trzeba go ściągnąć i zrobić jakiegoś gif'a jako avatar.

Jak widać R* wyciska niezłe soki z ostatniej generacji konsol xD coś mi się wydaję że chcą nas tym zachęcić na zakup nowej części po V jak wyjdzie na nową generację xD. A ci co twierdzą że jakieś gierki pobiją GTA V to są w błędzie , bo seria GTA to TYLKO JEDYNA TAKA SERIA KTÓRA KRÓLUJE W TYM GATUNKU I KONIEC KROPKA :] .

Edytowane przez DoritosUK

Większość ludzi weźmie Watch Dogs zagra i pier.... nią. Inni powiedzą, że to nic innego jak marna kopia GTA i w ogóle jej nie kupią. To nie są serie Call of Duty czy Need for Shit, które wychodzą co roku i już każdy "rzyga" nimi. Jak się pojawiają trailery GTA i newsy ludzie wpadają w szał, bo w końcu po czterech i pół roku wychodzi GTA V. Pamiętaj, że nie jedne trailery czy screeny pokazywały *****istą grę, a tu była kicha. Przykład to np. Duke Nukem, który był porażką. GTA nigdy nie rozczarowało (poza multi i współpracą z Microshitem).

@up

System gubienia glin w IV był fajny, bo jak zmieniłeś pojazd to nie łapali cię dopóki nie widzieli cię z bliska. W****i... mnie, że jak się schowałem, gdzieś to cała chmara ich koło mnie łaziła (skąd oni wiedzieli, że ja tam jestem). Jak zrobią, że wraz z odjeżdżaniem policji znika z nimi obszar poszukiwań i nie wiedzą cudowną mocą, że "warto by było tu poszukać" to system może zostać.

Edytowane przez OldSmuggler

No ubisoft zrobił ogromną niespodziankę z Watch Dogs i z pewnością potrafi zbudować napięcie skoro utrzymali ten projekt w tajemnicy przez ponad 2 lata odkąd pracują. Na razie Watch Dogs zapowiada się równie świetnie co GTA V, ale przecież WD nie ma za zadanie konkurować GTA jak dla mnie. To dwie różniące się gry. GTA stawia na otwarty świat i zabwę, a Watch Dogs raczej na ukazanie technologii i wykorzystanie hakerstwa.