Skocz do zawartości

[MULTI] Grand Theft Auto - seria

GTA:V  

380 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto kupił/kupuje GTA:V

• Tak (PS3)
      31
    • Tak (X360)
      19
    • Czekam na PC
      301
    • Nie
      29

Recommended Posts

Wyobrażam już sobie kupujesz GTA V na xa 360 otwierasz a tu 5 płytek %-) Z dobre 60 GB na PC. Zawsze mnie zastanawiają ile tekstury ważą np Low , medium i high a na końcu very high. Przecież to wszystko musi się gdzieś pomieści tak na prostacki rozum to 3 gry w jednej tylko że jedna gra to medium , druga high itp nie licząc silnika gry bo on występuje tylko raz xD

A teraz weź to przelicz na dyskietki 3,5 cala %-) Wiek że jaki to lol sens,ale raz z kumplami śmialiśmy się ile dyskietek na San Andreas było by trzeba %-) No pamiętam że kiedyś gry to się zgrywało od kogoś na dyskietki :D

A teraz weź to przelicz na dyskietki 3,5 cala %-) Wiek że jaki to lol sens,ale raz z kumplami śmialiśmy się ile dyskietek na San Andreas było by trzeba %-) No pamiętam że kiedyś gry to się zgrywało od kogoś na dyskietki :D

Podobno w necie chodzi plotka o wiernym kliencie Microsoftu co sobie zazyczył kopi Windowsa XP na dyskietkach i około 100 coś ich było xD Jaka to górka musiała być xD. Co do nośników to na Gizmodo kiedyś czytałem że mamy niedługo znowu wrócić na kasety %-)

Edit :

Zdziwił bym się gdyby nowoczesne kasety miały po 7TB a koszstowały tyle co płytka Blue - Ray 100 GB czyli mi się zdaję że około coś 100zł jak się nie mylę.

Edytowane przez DoritosUK

Ja tam do teraz nie pojmuje jak gra kiedyś mogła być na kasetach :roll:

Btw: ja już widzę jak Kamil Steinbach odpala GTA V :rotfl:

http://www.youtube.com/watch?v=v-L4FGQCPf8

No i na zakończenia dnia nowe 3 screeny :)

http://i.imgur.com/m5Oas.jpg

http://i.imgur.com/11GU9.jpg

http://i.imgur.com/oOxvl.jpg

Edytowane przez DonHugo
  • Popieram 1

Gta sa na dyskietkach? Kumpel na informatykę przyniósł na jednej dyskietce GTA III tak przynajmniej się chwalił, a tu na dyskietce "Skrót do GTA III" :P

Co do V to czekam na oficjalną zapowiedź na blaszaki to wtedy zamówie pre-order od Cenegi. Dopóki w GTA będą panie z najstarszego zawodu świata i potem poprzez zabicie ich odebranie kasy od nich to nic GTA nie pobije. A na serio to na GTA się stylizują gry, bo liczą na podobny zarobek w ilościach sztuk. Ja jestem wielkim fanem serii i przyznam się, że ani razu nie instalowałem czy grałem w podróbkę o nazwie Saint Row, a mam drugą część na płycie z CD-Action.

LOL XD Ja przeszedłem Saints Row 2 na PC ledwo co mi tą grę komp uciągnął bo gra cholerną optymalizację ma a po drugie to przeszedłem 3 także i muszę powiedzieć że cód miud orzeszki ta atmosfera , żarty , zwroty akcji i co najważniejsze nierealistyczność xD np misje z tygrysem co go mósisz przewieść w samochodzie xD.

P.S W necie jest GTA San Andreas niby ma 5MB i dość dobrze spakowane xD. Ale jak się pobierze trzeba zassać program co to skompresował zwanym KGB Archiverem ale jak zostawisz kompa na 3 noce potem jak się to wypakuje próbujesz odpalić a tu nic , struktura i rozmiar plików jest taka sama co w Oryginalnym GTA San Andreas ale jest jeden myk dlaczego nie działa :D zawartość plików została podmieniona pod zera i dlatego to nie działa :rotfl: . Kiedyś to sprawdzałem z czystej ciekawości :menda:

P.S 2 A tak przy okazji TPB znów padł

misje z tygrysem co go mósisz przewieść w samochodzie xD

A potem Mike Tyson ci daje w pysk, bo mu tygrysa zapierniczyłeś. Sam wolę realistyczność z dawką humoru. Uwielbiam stacje radiowe typu WCTR z San An, te dwie z VC co nic tylko rozmawiają, a już o tej z GTA IV WKTT nie wspominam "Just or unjust" i sędzia Grady są wisieńką na torcie - "Jak to załatwimy? Trójkąt! Zjedzmy ich oboje! Walka gladiatorów!" Jak zwykle wybierają gladiatorów "Na stole macie bronie [on je tam wylicza]. Wybierzcie po jednej! Jesteście gotowi? Tak. Wypuśćcie lwy!". Najlepszy motyw w całej serii Just or unjust. Lazlow też jest niezły w Integrity 2.0.

Z V będzie to samo - pierw kilkanaście godzin będę popierniczał wkurzając gliny i poznając teren, a dopiero później zacznę robić misje. Nie czytałem ogólnej recenzji z gry, ale czy będą przypadkiem psy w grze? Bo jeśli tak to K9 Unit będzie kozak do ucieczki przed na piechotę.

Ściągnij San Andreas Mission Analyzer i otwórz save'a. Tam ci pokaże co masz, czego nie masz i gdzie są rzeczy których nie masz.

Co do V:

Która postać będzie waszą do zagrania jako pierwszą? Ja osobiście wezmę Mike'a i nie dlatego, że ma tak samo na imię, ale żona która wydaje jego pieniądze, dwoje potwo erm... tj. dzieci których nie rozumie i FIB na karku jako, że jest pod ich ochroną.

Edytowane przez OldSmuggler

Ja tam i tak zagrać Nyga %-) , Kurdę już nie mogę się doczekać cholerka jutro nowy trailer jak nic im nie wypadnie :banan::jupi::banan::jupi::banan::jupi:

http://imageshack.us/a/img17/2122/11127816.jpg

My Nygga na dzień dzisiejszy %-)

P.S Jestem ciekaw jak by wyglądało GTA na silniku Source xD

Jak w V będzie taki koleś co był w San Andreas Zero się zwał i te piep***** samoloty to ta gra prędzej wyląduje za oknem niż u mnie na konsoli xD

Sn1peR a już myślałem że będzie to chociaż mały gameplay z GTA V podlinkowany ....

A skąd oni mają wogólę te screeny mnie tak zastanawia ?? R* najpierw daje pograć np IGN a potem im dają screeny żeby w świat rozpylali czy jakoś to inaczej wygląda ??

P.S Kurdę ale ślinka mi leci. Nie obraził bym się o "mały przeciek Bety" żeby sprawdzić jak się gra prezentuje xD

P.S 2 Jestem ciekaw czy zaimplementują taki system co był w San Andreas chodzi o te staty że możesz być gruby , kupować ubrania a i jeszcze ciekawi mnie jak będzie sprawa z ruchaniem wyglądała bo w San Andreas to usuneli , W IV to i tak mało nadal widać a co będzie w V ?

Sn1peR a już myślałem że będzie to chociaż mały gameplay z GTA V podlinkowany .... A skąd oni mają wogólę te screeny mnie tak zastanawia ?? R* najpierw daje pograć np IGN a potem im dają screeny żeby w świat rozpylali czy jakoś to inaczej wygląda ??

Najprawdopodobniej, Rockstar ma naprawdę świetny marketing.

Jestem ciekaw czy zaimplementują taki system co był w San Andreas chodzi o te staty że możesz być gruby , kupować ubrania

Oficjalnie mówili o możliwości zmiany ubrań, ale zmian wyglądu ma nie być. Fryzjer i tatuażysta chyba również niedostępny.

a i jeszcze ciekawi mnie jak będzie sprawa z ruchaniem wyglądała bo w San Andreas to usuneli , W IV to i tak mało nadal widać a co będzie w V ?

Co ci po gapieniu się na piksele? Dla mnie tego nie musi być, bo mnie to jakoś nie jara. Tyle fajnych panienek jest, a ty się martwisz o takie rzeczy...

Oficjalnie mówili o możliwości zmiany ubrań, ale zmian wyglądu ma nie być. Fryzjer i tatuażysta chyba również niedostępny.

Co ci po gapieniu się na piksele? Dla mnie tego nie musi być, bo mnie to jakoś nie jara. Tyle fajnych panienek jest, a ty się martwisz o takie rzeczy...

Po pierwsze nie martwię tylko czysta ciekawość xD , żebyś ty widział ile u mnie w Collegu fajnych lasek chodzi to byś nie wiedział gdzie się patrzeć xD

Po czasie i tak wyjdą mody na tatuaże itp np CLEO 5 XD

Jestem ciekaw jak wygląda sprawdzenie tej gry np przez IGN , też chciałbym tak przed premierą sobie pograć xD

Z tych linków co podałeś to te zmniejszone screeny wyglądają trochę plastikowo i ten screen http://assets2.ignimgs.com/2012/11/12/gta-general-02jpg-5a7de0.jpg wygląda cudnie i dam se rękę uciąć na 100% że to jest gdzieś koło plaży XD, ale przez to mam większą chrapę na tą grę xD.

P.S Skąd wiesz że pobierał bym do premiery ? xD

Bo to ważyłoby 30-40GB. Nie ma co robić sobie nadziei.

Witam zainstalowałem sobie dodatki do GTA IV i mam problem. Otóż gdy odpaliłem nie mogłem w opcjach zmienić grafiki z niskiej w rozdziałce 800x600. Wgrałem aktualizacje i nie pomogło. Co zrobić? Dla osoby która pomoże plusik

Jaka specyfikacja PC?