Skocz do zawartości

[MULTI] Grand Theft Auto - seria

GTA:V  

380 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto kupił/kupuje GTA:V

• Tak (PS3)
      31
    • Tak (X360)
      19
    • Czekam na PC
      301
    • Nie
      29

Recommended Posts

Panowie, jak pobiorę sobie teraz grę, z "innego" źródła to będzie działać mi kod z Box'a, bo nie chce mi się z tymi płytami bawić. Pytanie jeszcze o jakim podmienianiu plików Jacek mówisz?

Obecnie wszędzie jest dostępna wersja, którą wstępnie pobrali Ci, którzy kupili sam klucz, więc czemu miałby klucz z boxa nie pasować... Mi zawsze wszystko śmigało bez najmniejszych problemów. Jedyne co można zrobić, to przeskanować pliki gry "napraw pliki gry".

• Popieram 1

Ok rozumiem.

Widzialem watek na forum jak znalezc dodatkowe miejsce. Najlepsze jest to, ze serio nie wiem co mi tyle miejsca zajmuje. Nie mam zadnej gry zainstalowanej, zdjec mam ok 6GB i tyle. Pulpit pusty, folder pobrane oczyszczony, kosz oprozniony. Programow tez mam raczej w normlanej ilosci a mimo tego mam tylko 50GB wolnego miejsca. 

@up: nie przesadzaj, jeśli na dysku nie ma innych gier, to spokojnie 70 GB na GTA V się znajdzie. Pierwsze co możesz zrobić to oczyszczanie dysku narzędziem Windows (usunie pliki tymczasowe, zrzuty błędów i inne śmieci), poza tym zobacz ile miejsca jest przypisane na tworzenie punktów przywracania systemu i w razie potrzeby zmniejsz (nie wiem jaki poziom jest optymalny, ale u mnie suwak ustawiony był tak, że dysk "zgubił" mi ponad 70 GB miejsca). Poza tym przejrzyj "najcięższe" katalogi ręcznie i zobacz co w nich zalega. Co niepotrzebne Shift+Delete.

• Popieram 1

Musisz jeszcze brać poprawkę na przyszłe aktualizacje, które też trochę ważą.

Właśnie, GTA, która się pojawi już jutro będzie z tymi wszystkimi DLC czy może trzeba znowu będzie spędzić x czasu na ściąganie ich?