paweu1910 0 Napisano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Nie wiem co jest, ale nie chce mi się połączyć z LG Pc Suite. w ogóle nie czyta telefonu w programie, jakby nie był podłączony Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Jeżeli masz taką opcję jak ja w G2 to po podłączeniu możliwe że masz opcję podłączenia. Wybierz "Oprogramowanie LG", a nie ładowanie albo podłączenie MTP. Cytuj Link to post Share on other sites
paweu1910 0 Napisano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Właśnie wybieram i w tym problem że, ić nie czyta, pod żadnym USB Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Hmm. Sam też miałem z tym problemy na początku, ale później załapało. Popróbuj jeszcze. Cytuj Link to post Share on other sites
paweu1910 0 Napisano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Od paru dni bateria mi pada w tempie natychmiastowym, nawet nie godzina na ekranie, a ja nie mam już 30% baterii. Doszedłem co najprawdopodobniej jest przyczyną, mianowicie apka, która odinstalowalem Sport LIVE. Mimo że jest usunięta, w procesach baterii nadal pracuje i zjada około 20%baterii. Jak usunąć doszczętnie ten gniot? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts