kwakus18 9 Napisano 24 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Hejka! Mam do was pytanie, otóż poszukuję filmu na wieczór w gronie znajomych Podawajcie tytuły które najbardziej wam zapadły w pamięć, takie których nie zapomnicie Jeżeli chodzi o gatunek to w szczególności nie mam określonego, ale musi być taki, żeby była żywa akcja, dało się pośmiać, a później go powspominać Z góry dzięuję za pomoc. Link to post Share on other sites
Kroju 42 Napisano 24 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 21/22 jump street- trochę się pośmiejecie, akcja też jest i powspominać jakieś głupie sceny można Link to post Share on other sites
CoreDuo 219 Napisano 24 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 American Pie 1, 2, 3, chłopaki nie płaczą, poranek kojota, kariera nikosia dyzmy, to nie jest kolejna komedia dla kretynów, bracia przyrodni, jestem na tak, jeszcze większe dzieci 1-2, wyborcze jaja, szkoła na haju, legenda telewizji 2, ale sądzę że większość z tych filmów już znasz jeżeli nie wszystkie Link to post Share on other sites
kwakus18 9 Napisano 24 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Dzięki za propozycje i czekam na więcej bo jednak lubię mieć wybór co do filmów wiele nie oglądałem, ale kilka znam Link to post Share on other sites
WojtiWojti 18 Napisano 24 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Jump Street (obie części) - bardzo fajne A od siebie polecę : Jaja w Tropikach oraz Hot Shots (obie części) Link to post Share on other sites
linde 0 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Jakie kino bardziej lubisz Ty i Twoi znajomi? Jesteście fanami polskich filmów czy bardziej preferujecie zagraniczne kino? To ma spore znaczenie. Znam osoby, które za nic w świecie nie chcą obejrzeć nic z polskiego kino. Co moim zdaniem jest trochę ograniczające. Jest sporo dobrych polskich filmów. Ja polecam Drogówkę. To nie jest komedia, ale seansu na pewno nie zapomnicie . Z typowych komedii to na pewno polecam Killera, Killerów 2, Poranek Kojota. Z zagranicznych: American Pie (jedynka najlepsza), Płytki Facet. Link to post Share on other sites
Recommended Posts