MichaXXD 0 Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Chciałbym mieć obudowę o charakterze futurystycznym i najbardziej podoba mi się Zalman Z11. Jestem jeszcze zielony w tych sprawach, a ludzie doradzali mi inne obudowy, takie jak ta: http://www.esc.pl/product_info.php?products_id=60593. Tak naprawdę czym różnią się obudowy poza wyglądem? I dlaczego Tamta obudowa jest lepsza od Zalmana? Cytuj Link to post Share on other sites
Razamanaz 274 Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Najważniejsza sprawa. Podaj kwotę jaką chcesz przeznaczyć na obudowę. Zależy Ci bardziej na ciszy czy na temperaturach. Oczywiście przy odpowiednim budzecie jedno z drugim mozna polaczyc. Cytuj Link to post Share on other sites
MichaXXD 0 Napisano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Ani jedno ani drugie mi nie przeszkadza, ale oczywiście wolałbym jak najlepiej. Nie chciałbym wydać na obudowę więcej niż mniej więcej 350zł. Cytuj Link to post Share on other sites
Razamanaz 274 Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Roznia sie jakoscia wykonania, zarzadzaniem okablowaniem, cyrkulacja powietrza. Zerknij sobie na nastepujace obudowy. Cooler Master HAF 912 Cooler Master N600 Cooler Master RC-912-KKN1 Antec GX505 Thermaltake COMMANDER G41 Moim skromnym zdaniem. Zamiast szukac futurystycznej budy skup sie lepiej na funkcjonalnosci. Jesli dojdziesz do takiego wniosku polecam Ci Gelid Darkforce jesli chodzi o cene/jakosc rewelacja. Cytuj Link to post Share on other sites
MichaXXD 0 Napisano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Wizualnie spodobała mi się Antec GX505, ale może rzeczywiście lepiej Gelid Darkforce skoro kolejna osoba mi o niej mówi. Cytuj Link to post Share on other sites
Razamanaz 274 Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Posiadam wlasnie ta obudowe. Masz pytania ?, pisz smialo. Cytuj Link to post Share on other sites
MichaXXD 0 Napisano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 W zasadzie odnośnie obudowy pytań już nie mam, ale w innych działach mam także pytania więc możesz mi tam pomóc. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts