Skocz do zawartości

ZASILACZ do 260 zl MAX PROSZE O RADE

Recommended Posts

Witam mam kompuer x2 5600+ 2900 bede chcial go troche krecic 2 gb ramu 800 plyta asus m2n68-cm karta graficzna (mam zamiar kupic w ciagu 2 tygodni radeona 3870 ddr4 512 m (pewnie zrobie lekki oc ) i teraz pytanie szukam zasilacza zeby byl lekko przyszlosciowy i z zapasem mocy (dobry) do 260 zlotych moja wlasna propozycja to

OCZ http://www.komputronik.pl/Zasilacze_do_ ... ,id,47217/ 259 zl 500w moje pytanie kolejne to czy kazdy zasilacz wsadze do obudowy ? wszystkie obudowy i zasilacze to standardy jezeli chodzi o wymiaru itp ? czekam na dopowiedz

moje pytanie kolejne to czy kazdy zasilacz wsadze do obudowy ? wszystkie obudowy i zasilacze to standardy jezeli chodzi o wymiaru itp ? czekam na dopowiedz

z tym budzetem jak napisal _nick_ nie bedziesz mial problemow. dopiero wyzsze modele potrafia odbiegac standardem na dlugosc przez co mozna miec problemy (moze przeszkadzac wiatrak w budzie, nie trafisz w dziure na kable majace isc na tyl obudowy, etc).

tak, za 284 zł masz OCZ Stealth Extreme SLI chyba 600W, ale do tego co masz to 500W z zapasem starczy :?: dobrą zasiłkę wybrałeś, ja bym ją brał do takiej kwoty własnie

dzieki czyli ocz 500w lub 600 chodzi o kase bo musze jeszcze kupic grafe ale juz wiem co i jak :)

tak, za 284 zł masz OCZ Stealth Extreme SLI chyba 600W, ale do tego co masz to 500W z zapasem starczy ;) dobrą zasiłkę wybrałeś, ja bym ją brał do takiej kwoty własnie

dzieki czyli ocz 500w lub 600 chodzi o kase bo musze jeszcze kupic grafe ale juz wiem co i jak :lol:

ostatecznie chce kupic OCZ StealthXStream 500W SLI

do 9800gt oc

amd 5600+

asus

2gb

bedzie odpowiedni ? (nie bedzie problemu z wlozeniem go do standardowej obudowy) ?

Będzie odpowiedni, mocy ma tyle, że w przyszłości na rozbudowę powinien wystarczyć, a co do rozmiaru to żadnego problemu nie powinieneś mieć (ja w zwykłej obudowie zmieściłem bez problemu Modecoma Volcano 750W)

super dzieki straszne dzieki forum wybralem zasilke ocz i gerorce 9800gt oc pozdrawiam

A moja opinia jest taka że jest supercichy. Nigdy go nie widziałem, ale jednak wiem, bo gdzieś czytałem.

Dużo opinii powstaje w ten sposób. Poza tym głośność to subiektywna sprawa, dla jednego hałasuje, dla drugiego jest super cichy. Zależy też od tego, jak głośna jest reszta komputera.

Najlepiej sam go sprawdź, zamiast sugerować się takimi opiniami "znafcuf".

A moja opinia jest taka że jest supercichy. Nigdy go nie widziałem, ale jednak wiem, bo gdzieś czytałem.

Dużo opinii powstaje w ten sposób. Poza tym głośność to subiektywna sprawa, dla jednego hałasuje, dla drugiego jest super cichy. Zależy też od tego, jak głośna jest reszta komputera.

Najlepiej sam go sprawdź, zamiast sugerować się takimi opiniami "znafcuf".

komputerek sprawuje sie jak narazie super ale gdzby co to wszystko jest na gwarancji