skrzacik555 3 Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Witam zastanawiam się nad nowymi słuchawkami do grania które zastąpią obecne steelseries siberia v1 Zastanawiałem się nad http://www.redcoon.pl/B470696-RAZER-Kraken-Pro-Green_Zestawy-s%C5%82uchawkowe?refId=ceneo co o nich sądzicie ? Cytuj Link to post Share on other sites
Alpen 26 Napisano 22 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 dokładnie ci jeszcze nie doradzę, ale na pewno nie bierz wszelkiego gejmingowego gówna, które powinno kosztować 1/3 swojej ceny, tak jak inni polecę hmc631 jesli chodzi o headset, we wtorek do mnie dotrą, więc będę mógł powiedzieć coś o nich więcej, ale to jedyne i najbardziej polecane słuchawki 'gejmingowe'. Cytuj Link to post Share on other sites
skrzacik555 3 Napisano 26 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 (edytowane) A czy lepiej kupić słuchawki czy kartę dźwiękową ? co się bardziej opłaci ? Obecna karta to zintegrowana z asrockiem h81m I mam jeszcze pytanie czy korzystne będzie zmiana siberia v1 na v2 ? Czy jakość dźwięku na siberiach v2 jest lepsza ? i czy są wygodniejsze ? Edytowane 26 Listopada 2014 przez skrzacik555 Cytuj Link to post Share on other sites
Alpen 26 Napisano 27 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 napisałem Ci w poprzednim poście, żebyś nie brał gejmingowego gówna.. Cytuj Link to post Share on other sites
Weiss961 0 Napisano 28 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Z Razerow to tylko Kraken 7.1, a tych co napisałeś nie kupuj bo są nie wygodne - kolega je ma. Osobiście zgadzam się z przedmowca, że lepiej nie kupować gamingowych słuchawek z renomowanych firm. Lepiej wziąć coś co wykorzystuje tą samą technologię w niższej cenie. Sam posiadam słuchawki Corsair Vengeance 1500 7.1 Dolby Digital. Kosztują one ok 350 zł, ale naprawdę warto. Są o wiele, wiele lepsze od siberi v2. Innowacyjnie można je porównać do siberi Elite, które kosztują 600 zl. Jeśli chodzi o steelseries polecam tą firmę przy wyborze myszek, tylko patrzeć aby mała sensor Avago. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
worek 13 Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Używam do gier i nie tylko słuchawek asusa Strix Pro i nie potrzeba nic innego . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts