Gość Niuniek7 Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 hmmm . Zrób botowalnego pena . zapodaj ten program http://www.techpowerup.com/downloads/2306/atiflash-4-17/mirrors komenda atiflash -i sprawdz czy ją widac jak nie to zapodaj ja tu http://static.e-ogrodek.pl/articles/7827f_ogrodek-zdjecia_1_jpg_smietnik-w-ogrodzeniu-uk-wikipedia-org_main.jpg?2 Cytuj Link to post Share on other sites
seba102 3 Napisano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Dzięki za fote, nie myślałem że mnie coś jeszcze dzisiaj rozbawi Jest opcja, że ją oddam bo gościu oszukał mnie na długości gwarancji ok pół roku. Czy ten program może ją jakoś uwalić, bo wtedy już g. oddam. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Niuniek7 Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Nie moze . A u tej kolezanki to testowałeś w grach choć przez pare min . Wszystko ok? Cytuj Link to post Share on other sites
seba102 3 Napisano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Nie miałem jak w grach. Windows się uruchomił, obraz był i musiałem spadać. Płyta to była jakaś Gigabyte H31 jak pamiętam. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Niuniek7 Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Bo tych giabytów to jest wiele maja porabane oznaczenia i rózne kontrolery i zero zabezpieczeń moze wgrał inny bios i na jej płycie odpaliło ale nie powinno raczej dobrze działac wtedy .Masz tam dual biosa ? przełacz Cytuj Link to post Share on other sites
seba102 3 Napisano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 atiflash -i = "Adapter not found" Dualbiosa też przełączałem w obie pozycje. Koniec - już mnie trafiło, miałem mu dać odpowiedź, więc odsyłam. Następną kupię chyba Sapphire. Szkoda mi tylko biedaka, któremu ją wciśnie po mnie. I kolejnego weekendu bez grania. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Niuniek7 Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 jesli adapter not faund to raczej grafa strzelona . Jakim cudem działała u kolezanki .......... Z R9 280x to kupuj MSi lub ASUS Cytuj Link to post Share on other sites
vicodin 479 Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 (edytowane) Możliwe, że po prostu nie działa z twoją płytą. Były już takie tematy na forum i to z nowszymi płytami. Edytowane 21 Listopada 2014 przez vicodin Cytuj Link to post Share on other sites
seba102 3 Napisano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Już załatwione - jutro odsyłam. Kibel zachowuję na pamiątkę. Nie wiem co teraz kupić, jak druga nie zadziała to się chyba pochlastam :S Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts