gotowiec27 8 Napisano 20 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Witajcie, Mam problem z pobieraniem gry Shadow of Mordor przez Steam. Problem polega na tym, że wczoraj wieczorem pobieranie było na poziomie 29GB z całkowitych 35GB. Po wyłączeniu komputera i ponownym jego uruchomieniu pobieranie zaczęło się od początku Poszperałem w folderach i znalazłem ten w którym pobiera się ta gra. Waży on 35.7GB O.o Pytanie brzmi, jak mógłbym naprowadzić steama, żeby kontynuował pobieranie w oparciu na tamte pliki? Z góry dzięki za pomoc Link to post Share on other sites
kedziu 23 Napisano 20 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Steam działa troszkę jak klient torrenta. Mimo, że coś dopiero zaczynasz ściągać on rezerwuje już pełną ilość miejsca wymaganego na kompletny plik. Link to post Share on other sites
Ganster 113 Napisano 20 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Ale czy pisze, że pobiera np 10/20000 MB czy jak teraz powinieneś mieć ok 0/6000 MB Link to post Share on other sites
gotowiec27 8 Napisano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 No fakt, rezerwuje miejsce na dysku. Tylko czemu pliki w nim ważą np. 3,5 GB? Pobiera całość czyli jest 0/35,1GB Link to post Share on other sites
AnthonyP 0 Napisano 20 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 (edytowane) Przeinstalowywałeś ostatnio Windowsa? To może powodować takie psucie się Steama. Lepiej nie grzeb tylko przeinstaluj wszystko od nowa, tzn. usuń grę, skasuj tymczasowe pliki i zainstaluj ponownie. Edytowane 20 Listopada 2014 przez AnthonyP Link to post Share on other sites
gotowiec27 8 Napisano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 System stawiałem "na czysto" w poniedziałek bo wtedy też otrzymałem komputer. Sprawdzałem już spójność plików, cache i szukałem też rozwiązania na google. Niestety żadna z podanych tam metod nie poskutkowała więc pogodziłem się z tym. Gra ściąga się od początku. Będę musiał się przemęczyć z komputerem włączonym przez noc Link to post Share on other sites
Recommended Posts