stefan74 0 Napisano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Witam. Poszukuję monitora LCD w dobrej cenie i o dobrych parametrach. Zależy mi głównie na bezawaryjności, potrzebuję monitora do użytku domowego. Pod uwagę wziałem dwa modele: LG w1942s-pf oraz samsunga 943nw Gdyby ktoś mógł napisać pare zdań dlaczego tak a dlaczego nie, byłbym bardzo wdzięczny. Dzieki Cytuj Link to post Share on other sites
STALKER__PL__ 4 Napisano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 wez tego lg przynajmniej masz gwarancje na martwe piksele Cytuj Link to post Share on other sites
Jules 9 Napisano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Z tych dwóch równiez jestem za LG - ma lepszej jakości matrycę plus wspomniana gawarancja na bady. Co do innych to dobrzeby było Gdybyś podał sumę jaką możesz przeznaczyć na sprzęt (czy np. mają one być mniej więcej tej samej ceny co te podane na początku??) Cytuj Link to post Share on other sites
stefan74 0 Napisano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 No właśnie cenowo do 500. Wiem, że to nie jest dużo, ale nie spodziewam się rewelacji. Cytuj Link to post Share on other sites
jogin211 1 Napisano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 ja mam na handel ASUSa vw192s, dostane nową sztukę z serwisu z nową 3letnią gwarancją mysle ze za 400 moge sprzedac Cytuj Link to post Share on other sites
cza12ster 104 Napisano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Monitory Asusa są słabe ma w jednej z czterech pracowni informatycznych w szkole, lepiej brać Lg lepsza jakość. Cytuj Link to post Share on other sites
Jules 9 Napisano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Monitory Asusa są słabe ma w jednej z czterech pracowni informatycznych w szkole, lepiej brać Lg lepsza jakość. ... i lepsza gwarancja na bady Cytuj Link to post Share on other sites
Cybul2 1 Napisano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Ja bym chyba wybrał Samsunga, ale nie jestem obiektywny, sam mam Samsunga 932b. Mam wrażenie ze samsung jest bardzo solidny, raz koty zrzuciły mój monitor ze stołu, odpadł przedni panel i się tylko na kablach trzymał złożyłem go, posklejałem i wszystko chodzi jak należy:D , zero zniekształceń obrazu i nie ma śladu martwych pikseli . No ale jeżeli Lg ma takie dobre warunki gwarancji... Decyzja należy do ciebie . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts