dzumms 163 Napisano 19 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 wiecie jak skonfigurować aero na tym modemie? jest on z playa i przed kupnem działało na nim aero. u mnie mam problem z połączeniem. podpiąłem go i wszystko się zainstalowało. w ustawieniach profilu wziałem nowy, nazwa aero2. ustawiłem dobrze na statyczny, darmowy i nr *99# i domyślny. klikam połącz i pisze mi komunikat o rejestracji sieci. co robić? proszę o szybką odpowiedź. Cytuj Link to post Share on other sites
kamil_18_19 499 Napisano 19 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 (edytowane) Jeżeli pisze o rejestracji to znaczy że karta areo nie zarejestrowała się w sieci, czy w twoim mieście chodzi areo bo u mnie np. nie ledwo jedna kreska lub wcale i właśnie jest że nie zarejestrowano w sieci. Z tego co napisałeś to go dobrze skonfigurowałeś i to nie jest wina modemu na 99%, bo jak nie ma zasięgu to taka informacja wyskakuje. Edytowane 19 Listopada 2014 przez kamil_18_19 Cytuj Link to post Share on other sites
dzumms 163 Napisano 19 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 musiałem kompa przestawić i niby mam internet, ale bardzo słaby. dziwne, bo kiedyś jak używałem aero w tym miejscu tylko z telefonu to śmigał. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts