Skocz do zawartości

Perełki z sewisów ogłoszeniowych - najcenniejsze, rzadkie, niedrogie retro

Recommended Posts

Ty, faktycznie, teraz dopiero na domowym montiorze zobaczyłem napis Lancool :rotfl:

W dniu 25.04.2022 o 22:24, jakub1t napisał:

https://allegrolokalnie.pl/oferta/karta-graficzna-amd-1gb-sprawna

wygląda na hd3870x2 za dosyć rozsądne pieniądze wydaje mi się . 

Tylko coś podejrzane bo wie ile pamięci , a nie wie jaki model niby .

Karta jak podejrzewałem była grzebana, widać na fotach już brak śrub chociażby i kilku SMD i tu nie byłem pewny jak to wpłynie na samą kartę. No i jak się spodziewałem przegrzewała się, winda, tryb 2D bez problemu ale 60 stopni na rdzeniu już po wejściu do systemu. 3D zawieszało albo po chwili kartę (Furmark) albo po dłuższym momencie (smark 01). Nawet jak dałem wentyl na 100% to w przedostatnim teście smark się wywalił. Niestety nie pasowały śruby od GTX295 co miałem pod ręką ale wygrzebałem FirePro, po dokręceniu, na auto wentyl wsio działa, temp na pulpicie ~45 stopni, po smarkach 75/83.  Zapewne też pady i pasta do wymiany ale to przy jakiejś większej akcji serwisowej zrobię :D

Edytowane przez buszi
  • Lubię to 2

5 minut się zastanawiałem czy nie wziąć sprawnego x800pro za 59 ze smartem, jak zacząłem płacić to ktoś zawinął ;_;

sorry, musiałem się wyżalić :cry:

swoją drogą - ogarneliście jak przeglądać obserwowane oferty na olx żeby pomijać tę zj****ą funckję "nowość"? z 10% wszystki ofert mi się pokazuje, a po przejrzeniu i odświeżeniu pozostałe dalej się nie pokazują i trzeba ręcznie wchodzić w to co się w obserwowaniu zapisało :[

12 minut temu, jakub1t napisał:

a x1650 sapphire  na pci ile jest realnie warty ? bo właśnie sprawdziłem , że leży w piwnicy .

jak xt to odkupię - przydałby mi się do projektu odtworzenia mojego pierwszego peceta :d