Skocz do zawartości

Perełki z sewisów ogłoszeniowych - najcenniejsze, rzadkie, niedrogie retro

Recommended Posts

W dniu 24.06.2023 o 23:13, Odoo22 napisał:

EVGA GTX 8800 Ultra z blokiem wodnym

Ładny rodzynek, ja mam EVGA GTX 8800 ze zwykłym blokiem tylko na CPU i dodatkowym radiatorem dookoła bloku na resztę elementów.

57 minut temu, cooger napisał:
3 godziny temu, luk1999 napisał:

499 :D

A ile mogę krzyczeć za Szafirka X1950XT? :D prawie sprawny, bo tam z kablami od wentylatora coś było nie teges, ale się kręciły :D

Edytowane przez wid3l3c
1 godzinę temu, Odoo22 napisał:

Korespondowałem już z tym kimś wczoraj jak karta była po 99.

Twierdził że już ktoś po nią jedzie, ale mogę się policytować.

Kwota jednak mu nie odpowiadała a dzisiaj karta za 499 ;) 

Co raz więcej graczy z pupy. Kupiłem BH6 stan nieznany za 75PLN. Zapłacone, wysyłki nie ma. 3 dni później gość się odzywa, że sprawdził i ona działa więc mi odda kasę a jak chce kupić to on poprosi 199PLN :D To jest po kupiecku?

• Haha 2

Karta była (w momencie pisania postu) po 99. Masakra z tymi Januszami z allenegro.  :cenzura: Zostawić to, niech sobie na niej zupy nagotuje. :D

Ale założę się, że jakiś "maniak retro" skusi się za jedyne 400, bo "wspomnienia", "tako samo miał w dzieciństwie" i "tanioszka". :D 

Edytowane przez luk1999
  • Smutne 1
  • Haha 1
  • Popieram 1
4 godziny temu, luk1999 napisał:

Karta była (w momencie pisania postu) po 99. Masakra z tymi Januszami z allenegro.  :cenzura: Zostawić to, niech sobie na niej zupy nagotuje. :D

Co najgorsza ostatnio zauważyłem ze znajomym bardzo nieciekawą tendencję na sztuczne pompowanie ceny kompletnie śmieciowych i lowendowych części. Absurdem i nie do pomyślenia dla mnie jest, że ludzie za gruz typu lowendowa płyta soc. 370 wspierająca Celerony albo jakiś ECS na 462/478 życzą sobie np. +50zł. Nie dość że więszkość tego już w momencie wyprodukowania była elektrośmieciami to wciąż powinna być do nich zaliczana - te wszystkie najgorsze wypusty powinny iść nakazowo na utylizację jak leci, bo ludziom na grupkach FB i serwisach ogłoszeniowych sodówa do głowy uderza. Później się widzi dreck pokroju np. ECS K7S5A za 200zł. Tragedia.

• Popieram 3

Numero uno to są niesprawdzone/niesprawne karty sprzedawane za podobną cenę (np. 5 zł mniej), jak sprawne i wyczyszczone. ;) 

BTW, dostałem emaila, że Stare Kolekcje wrzucił nową paczkę, więc szykujcie się na weekendowy szał pał. :D 

Edytowane przez luk1999
  • Haha 1