Rosak777 1 Napisano 18 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 (edytowane) Pomozcie mi zlozyc komputer dla siostrzenca z gory bardzo dziekuje za pomoc. Zastosowanie komputera : Granie 90% / Internet 10%, Maksymalna kwota :2200 zł, Których części potrzebuję : buda i wnetrznosci Czy będę podkręcać sprzęt? : pewnie nie, Rozdzielczość mojego monitora i model: Ma dostać nowy monitor, mam nadzieje, ze to bedzie full hd... , Specjalne wymagania : Jak to 14 latek, zapewne bedzie chcial grac w gierki te nowsze i te starsze, wiec, zeby jakos one ruszyly. Duzych wymagan graficznych w tych nowszych grach chyba nie ma, Części z poprzedniego komputera (konkretne modele) : brak, Własna propozycja zestawu : brak, Inne : brak. Pozdrawiam serdecznie! Zapomnialem dopisac, ze bez nagrywarki. Pozdrawiam! Edytowane 17 Listopada 2014 przez Rosak777 Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 18 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Tak na szybko w temacie pod Tobą: http://forum.benchmark.pl/topic/153707-zestaw-komputerowy-ok-2000zł/?p=1642916 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts