aleksiejs 52 Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Hej, Mam telefon LG L9, mam go od 1,5roku i zaczał mi mulić niesamowicie. Chciałbym mu zrobić jakiegoś całkowitego formata i wgrać wszystko od zera. Robić to jakimiś programami czy przywrócić telefon do ustawień fabrycznych? Mam na nim kilka aplikacji takich jak nova launcher i swift key czy da się zapisać ich wszystkie ustawienia żeby potem je wgrać do telefonu? Chcę też zrobić backup kontaktów i wiadomości, co będzie do tego najlepsze? Cytuj Link to post Share on other sites
lolekgda 21 Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Masz tutaj wszystko Opisane tzw. Hard Reset Telefonu Wszystko kasuje i na nowo masz czysty Android.http://www.hard-reset.com/lg-optimus-l9-p760-hard-reset.htmlJak nie dasz rady to byle jaki serwis Ci to zrobi za 15-20 zł ale po co płacić jak jest wszystko Opisane tylko trochę pojęcia i znajomości Języka Powodzenia. Cytuj Link to post Share on other sites
aleksiejs 52 Napisano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Hej, Dzięki za linka, dałem już radę Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts