darth_moll 9 Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Witam, proszę o pomoc w wyborze tabletu używanego 9-10 cali. Będzie on służył głównie do oglądania filmów/bajek w samochodzie oraz domu przez dziecko. Jeżeli można to prosiłbym o wybranie jednego do 600 złotych i drugiego, lepszego do 700 zł. W sumie zależy mi najbardziej na dobrym ekranie na którym będzie można obejrzeć coś w samochodzie, oraz wytrzymałej baterii. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Tomek Wilczyński 222 Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Jeśli szukasz używanego sprzętu, to za 6 stówek wyrwiesz 10-calowy Lenovo Yoga Tab (nawet z modemem 3G, jeśli trafisz na fajną ofertę). Nie ma konkurencji jeśli chodzi o baterię - 9000 mAh wbudowane w walec umieszczony w dolnej części tabletu wystarczy na dłuuuugie seanse. W jeden dzień cieżko zakatować ten tablet. Jedyny problem to rozdzielczość - HD to na 10 cali przeciętny wynik. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
darth_moll 9 Napisano 18 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 (edytowane) Witam raz jeszcze A co sądzicie o tablecie Lenovo S6000? Ma go ktoś może? Chodzi mi głównie o jedną rzecz. Czy bez problemu można podłączyć go do telewizora i oglądać filmy/seriale ze stron internetowych typu cda/Ipla/tvn player itd.? Pozdrawiam Edytowane 18 Listopada 2014 przez darth_moll Cytuj Link to post Share on other sites
Berlinek 41 Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Jest ok jednak ludzie narzekają na ekran ponieważ rozdzielczość jest ponoć bardzo niska. Zresztą sam ostatnio oglądałem sobie ten model w sklepie euro i jednak to widać. Szczególnie jak porówna się z innymi tabletami o dobrej rozdzielczości. Z drugiej strony jest w niskiej cenie tak więc czego w sumie wymagać? Tutaj: http://www.skapiec.pl/site/cat/20/comp/7042293_komentarze/ możesz sobie poczytać komentarze na jego temat. Cytuj Link to post Share on other sites
Melocrafty 2 Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 (edytowane) Ja mam tablet Asus Transformer Prime TF 201 na sprzedaż. Link do aukcji: http://allegro.pl/tablet-asus-eee-pad-transformer-prime-tf201-etui-i4805762361.html Jeśli chodzi o cenę to można się dogadać. Edytowane 23 Listopada 2014 przez Melocrafty Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts