alain 4 Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 CZeść. Wie może ktoś, jak mógłbym przelać pieniądze z Polski do Holandii na holenderskie konto? Suma jest pokaźna, więc odpada Western Union, bo mi się to nie będzie opłacać. MOże zna ktoś jakiś inny sposób? Cytuj Link to post Share on other sites
Arlekin 262 Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Listem poleconym Cytuj Link to post Share on other sites
Krystian69 682 Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Up bardzo śmieszne. Cytuj Link to post Share on other sites
aleksiejs 52 Napisano 11 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Sprawdź w swoim banku jak wygląda sprawa przelewów zagranicznych ew. paypal Cytuj Link to post Share on other sites
karpek 2 Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 CZeść. Wie może ktoś, jak mógłbym przelać pieniądze z Polski do Holandii na holenderskie konto? Suma jest pokaźna, więc odpada Western Union, bo mi się to nie będzie opłacać. MOże zna ktoś jakiś inny sposób? Przelałeś już? Jeżeli nie to easysend.pl - oni też realizują przelewy do Holandii. A jaka to będzie kwota? Cytuj Link to post Share on other sites
alain 4 Napisano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 No jeszcze nie przelałem, bo paypal to podobnie jak Western Union, też prowizja To będzie 10 tysięcy złotych. Ile by kosztowało w easysend? I jak długo idzie taki przelew? Cytuj Link to post Share on other sites
karpek 2 Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 (edytowane) No jeszcze nie przelałem, bo paypal to podobnie jak Western Union, też prowizja To będzie 10 tysięcy złotych. Ile by kosztowało w easysend? I jak długo idzie taki przelew? Przy przelewach powyżej 5 tys zł, transfer środków jest darmowy. Przelew możesz nadać przez internetu (rejestrując się na easysend) lub telefonicznie (wtedy o wszystkim jesteś informowany na maila). Edytowane 13 Listopada 2014 przez karpek Cytuj Link to post Share on other sites
alain 4 Napisano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 O, to super. A ile idzie taki przelew, wiesz może? Cytuj Link to post Share on other sites
karpek 2 Napisano 18 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Na tygodniu w max 24 godziny. Zasada jest taka, że dochodzi na drugi dzień roboczy. Wysłąny w piątek dojdzie w pn. Ale wysłany w pn dojdzie na wt. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts