mi96 384 Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 (edytowane) Witam. Zamierzam zmienić mojego HTC One SV. Od razu zaznaczam, że telefonu użytkuję bardzo często. Jak na razie, każdy smartfon, którego używałem, po około roku czasu zaczynał odmawiać posłuszeństwa, wieszał się, sypał masą błędów (nie pomagał nawet factory reset). Mając na uwadze taki stan rzeczy, szukam telefonu który posłuży mi 2 lata Moje priorytety: -Android-Szybkość działania, stabilność,-Dobra jakość zdjęć, -Czas pracy na baterii minimum 19 godzin przy włączonej synchronizacji, kilku rozmowach, przeglądaniu internetu.-Bardzo dobra jakość muzyki (słuchawki), -Maksymalny rozmiar ekranu 5 cali,-Pojemność minimum 32 gb (może być mniej, jednak w takim wypadku telefon musi mieć slot na karty SD), Kwota jaką mogę przeznaczyć na telefon to +/- 1600zł. Liczę na waszą pomoc. Pozdrawiam Edytowane 9 Listopada 2014 przez mi96 Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 SGS5, HTC One M8, Sony Xperia Z2, L3 G3, Samsung Galaxy Note 3 Wszystkie są mniej więcej w podobnych cenach Każdy szybķo działa, dobra jakość zdjęć. Jednak z działaniem baterii przez 19 godzin przy słuchaniu muzyki, robieniu zdjęć i ogólnie intensywnym użytkowaniu o obawiam się, że jest coężko wykonalne. Chyba, że byś tylko kilka razy zadzwonił, wysłał kilka esemesów i poprzeglądał neta. Cytuj Link to post Share on other sites
mi96 384 Napisano 9 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 L3 G3, Samsung Galaxy Note 3, SGS5 Wszystkie te telefony odpadają z jednej prostej przyczyny: Maksymalny rozmiar ekranu 5 cali Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 M8 wytrzymuje mi dwa dni normalnego użytkowania na pełnej baterii. Sam telefon jest na pewno godny uwagi, działa w pełni płynnie, a wykonanie jest rewelacyjne. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mi96 384 Napisano 12 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Po przeglądnięciu tony recenzji i testów, zastanawiam się nad HTC One M8 oraz Sony Xperia Z3 Compact. Co byście wybrali? Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Z3 compact ma szkło z przodu i z tyłu jak Ci upadnie toś przepadł xD Cytuj Link to post Share on other sites
CleVer 16 Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 HTC ONE M8 Cytuj Link to post Share on other sites
ostry.77 207 Napisano 12 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Samsung Galaxy Alpha - wsparcie będzie na100% jak nie u Samsunga to na xda .DO tego ma mocne podzespoły i można go już za tyle kupić.Ma 4,7" także powinien być OK. Ewentualnie Z3 compact. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts