kabanosek 0 Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Tak jak w temacie. Mam zamiar zakupić PS4, lecz najpierw szukam telewizora. Z tego co wczytałem już na necie jak i na forum mam zwracać uwagę na input lag. Otóż znalazłem pewien model który przekonuje mnie cenowo, jak i "teoretycznie" dobrym testem bondara, lecz nie mogę wyszukać o tym dokładnych danych. Czy http://www.philips.pl/c-p/40PFH4509_88/-będzie dobrym wyborem? Czy może ktoś poleca coś innego? Cytuj Link to post Share on other sites
newsfan 37 Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Ciekawe jakie ma input lag. W necie nie znalazłem, ale nie powinien mieć złego. Dla porównania w tej cenie dostaniesz jeszcze LG 42LB5610 i Sony KDL-40R450. Oba mają inputlagi warte uwagi . Jest jeszcze trochę droższy Panasonic 42 AS600, ale w tym modelu akurat granie jest średnio wygodne, bo trzeba bawić się w ręczne wyłączanie polepszaczy, żeby pograć z dobrym inputagie, ale to możliwe. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kabanosek 0 Napisano 12 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 a Samsung 40 calowy model UE40h6203 ? Teraz patrze jest oferta w biedronce dość ciekawa cena 1300 zł. ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts