xen23 0 Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 (edytowane) 1) Kwota przeznaczona na zakup: maksymalnie 2000zł, chociaż nieukrywam że wolał bym coś tańszego 2) Rozmiar matrycy: 14" lub 15", myślę że 1600x900 będzie OK, w 14" może być mniejsza 3) Główne zastosowanie: praca biurowa, ale od czasu do czasu chciał bym zagrać w taki tytuł jak Diablo 3 i utrzymać te 60-50 klatek w walce, aktualnie mam HD5650 i jest zdecydowanie za słaba 4) Miejsce użytkowania: dom 5) Wymagania specjalne: dobre wykonanie, najlepiej matowa matryca, ważne żeby był lekki, mam zamiar podłączać go do monitora DELL 21" 1600x900 więc fajnie jak by działał zamknięty (na pewno w dell'ach jest taka możliwość ze stacją dokującą) dobrze jak by miał 2 kieszenie na dysk wtedy mógł bym dołączyć do niego SSD 6) Osobiste preferencje: najlepiej używany bo wtedy można dostać coś lepszego, wolę opcje 14" z lepszym sprzętem niż słabszą 15", chyba że nie będzie różnicy w cenie to 15" 7) System operacyjny: obojętnie Edytowane 9 Listopada 2014 przez xen23 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts