aleksiejs 52 Napisano 9 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 (edytowane) Hej, Przyszło mi dzisiaj do głowy, że może bym sobie w coś zagrał i przeszukując internet znalazłem dragon age, nie grałem ani w I ani w II część więc zacznę na spokojnie od jedynki. Pirata ściągać mi się nie chce więc wszedłem na alledrogo i tam znalazłem kilka aukcji podstawki od pojedyńczych złotówek. Nie siedzę w temacie gier i nie chciałbym kupić czegoś co nie zadziała. Pomoże ktoś ogarnięty w temacie wybrać konkretną ofertę? Mam jakieś swoje konto na steam jeśli to się przyda, do którego właśnie czekam na reset hasła bo nie pamiętam PS: preferuję takie aukcje gdzie dam radę zagrać jeszcze dzisiaj czyli automaty Edytowane 9 Listopada 2014 przez aleksiejs Link to post Share on other sites
Daniel_7241 1 Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Miesiąc temu Dragon Age był za darmo na Origin, ludzie porobili multi-konta i teraz sprzedają je po kilka zł. Możesz też kupić klucz steam/origin za 15 zł i dodać grę do swojego konta. Link to post Share on other sites
aleksiejs 52 Napisano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Ja miesiąc temu nie wiedziałem o tym Kupiłem w końcu za 4zł konto origin i śmiga Nie jestem ani graczem ani kolekcjonerem gier, więc nie zależy mi zbytnio na tych kontach, pogram i zapomnę. Link to post Share on other sites
Recommended Posts