bramkarz019 4 Napisano 8 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Szukam myszki i klawiatury za ok. 200 zł. Co myślicie o tej klawiaturze: A4 Tech Bloody B120 Jeśli chodzi o myszkę to: § Budżet: 200 zł z klawiaturą § Jakiej myszki obecnie używasz: jakaś 6 letnia, która była z laptopem § Jaką masz obecnie podkładkę: A4 Tech X7 Gaming 300MP § Z jakich wartości DPI korzystasz: Nie wiem, w ustawieniach nic nie zmieniałem, bo nie wiem gdzie. Po prostu podłączyłem i używałem § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: 19 cm § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): FPS i sandboxy § Ile przycisków używasz w myszce: prawy, lewy i scroll § Chwyt: finger grip § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+3+1 § Wielkość dłoni (od czubka palca serdecznego do kciuka: ok. 12 cm § Dlaczego chcesz zmienić mysz: uszkodzony kabel § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): tylko tyle, żeby była przewodowa Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 17 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 TT Saphira, albo taniej A4tech XL 750bh. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts