oceania666 0 Napisano 5 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 witam do dla mnie bardzo wazne i pilne mam nokie lumie 625 i chce skopiowac kontakty na sim, bo zmieniam telefon na androida. jak to zrobic? moze jest jakis program na androidzie ktory mi sklopiuje to kontakty z telefonu do teleofnu ? Cytuj Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 5 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Możesz się zalogować do usługi live i wygenerować plik z kontaktami. Cytuj Link to post Share on other sites
oceania666 0 Napisano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Gdzie mogę sprawdzić email bo nie pamiętam. Cytuj Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 5 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Ustawienia --> poczta+konta Cytuj Link to post Share on other sites
oceania666 0 Napisano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 (edytowane) Możesz się zalogować do usługi live i wygenerować plik z kontaktami. okey, ale jak i gidze to zrobić ? sorry, ale nie wiem bo to moj pierwszy telefon @BARTOL48 mam juz plik .csv. na komputerze. jak go otworze to są tam kontakty. http://prntscr.com/53cd68 co dalej, jak na androida, czy karte? Edytowane 5 Listopada 2014 przez oceania666 Cytuj Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 5 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Jak dalej to nie wiem. Może da się jakoś zaimportować taki plik w androidzie. Ewentualnie możesz te kontakty zaimportować bezpośrednio na gmaila z którego będziesz korzystał na androidzie. Z lewej strony rozwiń menu (gmail) i wybierz kontakty, następnie rozwiń zakładkę więcej i wybierz importuj. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts