thepatryczeq 0 Napisano 5 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 http://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/samsung-galaxy-ace-3-lte-gt-s7275-bialy.bhtmlczyhttp://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/samsung-galaxy-s-iii-mini-ve-gt-i8200-niebieski.bhtmlBędę go wykorzystywał głównie do gier i internetu. Proszę o odpowiedź. Cytuj Link to post Share on other sites
huckinCharlie 823 Napisano 5 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 (edytowane) Ani to ani to jeśli będziesz go wykorzystywał głównie do gier i internetu. I po to kolejny temat musiałeś zakładać? Edytowane 5 Listopada 2014 przez huckincharlie Cytuj Link to post Share on other sites
thepatryczeq 0 Napisano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Nie chciałem pisać tam bo tamten temat już trochę wygasł i obawiałem się że nikt nie napisze Więc co do gier i internetu tak do 550 uwzględniając ceny allegro? Cytuj Link to post Share on other sites
Goro1990 683 Napisano 5 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Może Lenovo A850+ ? Cytuj Link to post Share on other sites
huckinCharlie 823 Napisano 5 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 (edytowane) @thepatryczeq Widzisz, jest taki podstawowy problem. Jeśli chcesz coś głównie do gier i internetu to w kwestii internetu aby wygodnie go przeglądać potrzeba te 5 cali, pytanie jeszcze co do gier. Czy chcesz grać w najbardziej wymagające gry, tak jak co po niektórzy co chcą telefon za 500 zł a wymagania podpadające pod flagowce? A za te 550 zł to nic nowego nie kupisz, albo jakaś używka albo chinczyk jeśli chodzi o android. Co do WP zaraz ravir się zjawi z propozycją Lumii dajmy na to 630. Edytowane 5 Listopada 2014 przez huckincharlie Cytuj Link to post Share on other sites
thepatryczeq 0 Napisano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Ostatnio miałem Galaxy S2 Mini i był on tragiczny. Strasznie się zacinał. Jednakże jeśli chodzi o jego rozmiar to internet przeglądało mi się całkiem spoko więc myślę że z tym nie będzie problemu. Jeśli chodzi o gry to Ace 2 sprawuje się bardzo dobrze u moich znajomych, więc myślę że jednak zdecyduję się na Ace 3. Cytuj Link to post Share on other sites
Goro1990 683 Napisano 5 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 (edytowane) Jakie gry masz na myśli ? Edytowane 5 Listopada 2014 przez Goro1990 Cytuj Link to post Share on other sites
thepatryczeq 0 Napisano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Myślałem o FIFIE 15 ale chyba nie da rady.. No jakieś nowsze produkcje ;> Może coś od LG będzie lepsze? Cytuj Link to post Share on other sites
valior96 0 Napisano 5 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 myślałeś może o czymś w styluhttp://www.mgsm.pl/pl/katalog/huawei/ascendp6/lubhttp://www.doogeemobile.com/doogee-dg2014-smartphone-mtk6582-quad-core-5-0-inch-screen-13-0mp-camera.html? Cytuj Link to post Share on other sites
thepatryczeq 0 Napisano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 No jakoś to wygląda, ale bardziej skłaniam się ku Samsungowi czy LG Cytuj Link to post Share on other sites
huckinCharlie 823 Napisano 5 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Tego doogee to sobie daruj, już lepszy Huawei. To źle że się upierasz przy Ace 3. Cytuj Link to post Share on other sites
thepatryczeq 0 Napisano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 http://www.mgsm.pl/pl/katalog/lg/optimusl9ii/To też wygląda całkiem przyjemnie. Cytuj Link to post Share on other sites
huckinCharlie 823 Napisano 5 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 1gb pamięci ram versus 2gb Huawei Cytuj Link to post Share on other sites
thepatryczeq 0 Napisano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Tylko ile ten Huawei kosztuje.. Cytuj Link to post Share on other sites
kudlatyEOS 301 Napisano 5 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Daruj sobie tego Huawei. Procesor k3v2 bez wsparcia i przyszłości a cena z kosmosu jak za takie osiągi. Poszukaj jakiegoś L9 II albo lekko używanego L90. A może Motorola moto g - czysty soft i gwarancja szybkich aktualizacji. Cytuj Link to post Share on other sites
valior96 0 Napisano 5 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 (edytowane) /editTakie zachowanie i zwracanie sie do innych użytkowników nie będzie tutaj tolerowane. Jeśli aż tak bardzo brak Ci kultury to zapraszam na inne forum. dad Edytowane 6 Listopada 2014 przez dadulek Cytuj Link to post Share on other sites
kudlatyEOS 301 Napisano 5 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Takie teksty to kolegom z podwórka opowiadaj a nie mi. Są to układy produkowane przez Huaiwei i montowane w ich telefonach. A układ HiSilicon k3v2 jest już dość przestarzały ( proces 40 nm ) telefony z układem S400 są wydajniejsze i mniej prądożerne więc polecanie telefonu z takim układem w cenie 700 zł jest głupotą. Nie zmienię swojego zdania tak samo jak do układów mediatek. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts