Skocz do zawartości

Który najlepszy?

Idź do rozwiązania Problem ogarnięty przez Bartek5035,

Recommended Posts

Witam użytkówników mam nadzieje żę mi pomożęcie problem jest taki,żę mam do wyboru 4 telefony na abonament takie jak:

Sony Xperia M2 HTC Desire 610 Alcatel onetouch Pop C7 LG G2 mini

(czionka z firmy play)

na co się patrzę? najlepiej na wielkość oraz funkcjonalość liczą sie dla mnie gadżety bajery sztajery tak jak typowego 16 latka więc prosiłbym o pomoc i wrzucanie ewentualnie swoich modeli zobaczymy co tam ciekawego macie (błagam wsystko byle nie motorola moto coś tam )

To źle wybierasz, chcesz aby telefon nie lagował i był szybki to żaden z tych co wymieniłeś nie zagwarantuje Ci tego.

Lepiej wziąść sam abonament i kupić osobno telefon.

(błagam wsystko byle nie motorola moto coś tam )

Akurat motorola moto g jest najlepszym budżetowym telefonem.

najwyrażniej albo ja albo ty mylimy pojęcia,co ty wymagasz od telefonu za 600 zł? nie stać mnie na lepszego a nie opłaca mi sie sprzedawać mojej nokii.Samsung wypada najlepiej.A motorola to już nie jest dla mnie firma... tak samo jak alcatel

Porównując alcatel do motoroli która już nie jest tą dziadowską firmą co kiedyś najwyraźniej ty mylisz pojęcia, szczególnie że nowy nexus 6 jest robiony właśnie przez motorolę dla googla. A za 600 zł kupisz już właśnie tak pogardzaną motorolę.

Edytowane przez huckincharlie

To i ja się podłącze. Napisz dokładnie jaka wersja Ace 4. Bo jest ich kilka. Motorola moto G i tak ma niezaprzeczalną zaletę, a są nią aktualizacje. Dostaje je zaraz po Nexus-ach. Kiedyś Motorola może nie była królem ale miała kilka ciekawych telefonów, np: E398, Razr V3. 

Obecnie przez osoby znające się, Samsung sporo stracił poprzez odgrzewane kotlety takie jak S II plus, wersje grand, grand +. Może wybór jest spory ale z aktualizacjami oraz wsparciem słabo. Dodatkowo nakładka Lagwizz na słabszych telefonach jest zmorą użytkowników. Znam spore grono osób które muszą mieć "samsunga" bo naoglądali się reklam Note, czy serii S i myślą, że za mniejsze pieniądze dostaną mniejsze topowe modele. 

Trzeba być zupełnym ignorantem żeby prosić o pomoc, otrzymać ją od kilku osób z tą samą odpowiedzią i uważać, że próbują wcisnąć bubel. Chcesz "cacko"? Idź na stronę główną przejrzyj top10 telefony za 500zł i będziesz miał "cacko". Oglądam ten dział na forum nawet nie wypowiadając się i z własnej ciekawości obserwuje nowości na rynku mobilnym oraz opinie na temat tychże nowości. Uważasz, że ludzie chcą Cie okłamać? To posiedź na forum i wałkuj tematy jeden za drugim sprawdzając powtarzające się schematy.

Jako kolejna osoba stawiam na Motorole moto G, telefon wytrzymały, dobrze spasowany o mocnej specyfikacji i optymalizacji. Szybkie aktualizacje oprogramowania to bezwzględny atut zaraz obok niewygórowanej ceny.

PS.

To, że jesteś "gimbusem" nas nie bardzo obchodzi gdyż większość z nas przechodziła przez gimnazjum. Jednak jeśli chcesz być traktowany na równym "poziomie" mów w języku polskim a nie slangiem i kryteriami kształtowanymi przez 3 letni okres pobytu w szkole.

PS2. A jeżeli chcesz szpanować fonem w szkole i wyrywać na niego naiwne laski to kup jakiegoś używanego iPhone'a

Dobrze... ciesze sie że to cie nie obchodzi mnie też nie obchodzi że ciebie nie obchodzi dobra skoro tak to oznacze 1 odpowiedz jako rozwiązaną koniec tego burdelu Samsung Ace 4 jest już w moich rękach.

PS2. A jeżeli chcesz szpanować fonem w szkole i wyrywać na niego naiwne laski to kup jakiegoś używanego iPhone'a

iPhone to jest Syf nie stać mnie takie bajery nie ważne czy to 4,5,6 szkoda mi na niego złamanego grosza może i menu ma dość poręczne ale ogólne wykonanie to dno,

Dobrze dziekuje za (krótką debatę) życze mniej nerwów wiecej picia meliski :)

Akurat wykonanie iPhonów jest wysokiej klasy, tak jak jest optymalizacja oprogramowania, lecz cena jaką sobie za to liczą jest z kosmosu. IP ma jeszcze mnóstwo plusów i minusów, lecz jak już Ace 4 jest w posiadaniu to pozostaje tylko liczyć miłego użytkowania i powodzenia w instalacji custom romów w 2015  :rotfl:

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...